Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a babát és együtt izgulna velem?
Jenny, ne kenődj el. A has szurka a terhesség első heteibe is van, amíg nem jön meg addig van remény :) Mi drukkolunk.
Amúgy nekem is szurkál a hasam, ez normális?
Orsi.Megy egy hatalmas GRTAULA. Aztán csak óvatosan, és várjuk az információt.
Nekem a lánykámnál hetekig megvolt a hasszurka, és a mindjárt megjön érzés.Ezt utólag tudom, h beágyazódási időszak része és ami ezután jön.
Gabi
Jenny!Ezt találtam!Bemásolok egy részletet:
"Mivel a megtermékenyülés fél időben történik, leggyakrabban maga a beágyazódás eltarthat 6-12 napig is.
Először is a megtermékenyült petesejt 5-7 napig vándorol, majd ha eljut, a méhfalig elkezd beágyazódni. A beágyazódás szó szerint azt jelenti, hogy a szedercsíra beássa magát a méhfalba ez a folyamat még legalább 5 napig tart így az egész kb. 6-12 napot vesz igénybe.
Az első pár napból, amikor is a petesejt még csak vándorol, semmit sem érzünk, de maga a beágyazódás már járhat enyhe menstruációhoz hasonló görccsel, pecsételő vérzéssel, és furcsa has szurkálással."
Szerintem .......:)))))
Sajnálom Jenny,majd írd meg hogy alakult..
Nekem ma volt egy fél napos alhasi fájdogálásom,szeretném azt hinni hogy ez volt a beágyazódás,de persze nem tudhatom..
6nappal vagyok az ovu után
Szurkoljatok,hogy nehogy a mensi előszele legyen ez,mert ma voltam 20napos és múlt hónapban megjött a 22napon
Ha megint 21napos ciklust produkálok,akkor megőrülök.
Inkább pozitívan arra gondolok,hogy beágyazódás volt a mai fájás és a jövő héten pozit tesztelek és meg se jön:)
Bár ahogy magamat ismerem addig nem birom ki a teszteléssel:))a 10.napon megpróbálom,az most szombat:)tudom nem sok az esély,de akkor is
Igen. Ismerős az érzés.Legszívesebben már tesztelnék, de türelem türelem türelem.....Bár nagyon nehéz. De csajok szurkoljatok, úgy érzem sikerült. Én már érzem hogy a hasszurkát pedig van még egy hetem a nemvártig. És már harmadik napja érzem. Azt hozzá teszem nekem sose szokott előtte jelentkezni semmi. Aznap érzem, amikor megjön. Úgyhogy hátha. :) Ez csak megérzés, de ha nem akkor tévedtem.
Jenny fel a fejjel még semmi nincs veszve. Én most úgy vagyok vele, ha nem most akkor a következő hónap új eséllyel.
Gabi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!