Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a babát és együtt izgulna velem?
Sziasztok!Nekem megint fájdogál a hasam,nem tudom mi lesz ebből...ma nem sok időm volt ezen agyalni:)
Mindenkinek kitartás és fel a fejjel:)Orsi volt az első és most szépen sorjában mind babásak leszünk:)))előbb vagy utóbb,ez most türelemjáték.
De még milyen türelemjáték. :)
Gabi
Sziasztok!Ma végre ágyban maradtam ahogy kell,mértem hőt és megint 37!!Ez jó jel és múlt hónapban ilyenkor megjött a mensim is 21napra,ma nem:)))
Szép napot!
Jenny jobbulást!
Orsi vigyázz magatokra,kedden várjuk a helyzetjelentést!
Nekem konkrét mensi görcseim vannak.....remélem nem jön meg 22.ciklusnap,8nappal az ovu után!
Szombaton szeretnék először tesztelni,mert bár tudom nem sok az esélye hogy kimutatja ,de mégis sok olyat olvastam akinek a 10.napon ovu után már halvány volt a teszt,szóval szombattól tesztelek minden nap...alig várom,izgi lesz,nem kenődök el a negatívon amíg meg nem jön a mensi van remény...csak pont szombaton utazunk a fiammal judo versenye lesz és hajnal 4kor kelünk:(
majd megírom mi lett,de a nap többi részében nem leszek szombaton
Jenny, akkor még nincs veszve semmi. :)
Orsi, várjuk a fejleményeket :) .
Judit, izgalmas lesz ez az időszak.Én kb Jövő hét Pénteken tesztelek. Biztosra akarok menni így várok. De Immáron 5. napja mensi szerű hasfájásom van, mondom , ami nálam szokatlan. Sose fáj, előtte meg pláne nem és nem ennyi ideig. Én sose vagyok hasfájós, mellfeszülős sem kívánós. Sőt az étvágyam is ingadozó lett. :) Úgyhogy jó jelnek veszem . :) Mindenkinek kívánok 2 csíkos tesztet.
Gabi
Jenny sajnálom:(
Nekem a múlt hónap volt az első próbálkozós hónap és ugye nekem is előbb megjött.lehet hogy pszihésen hoztuk előre a mensit.én legalábbis tökre nem tudom másra fogni,mert mielőtt ráraktam magam a gyerekre mindig 26napra jött meg,amikor ráparáztam akkor meg 21napra,pfff idegesítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!