Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki ebben a...

Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a babát és együtt izgulna velem?

Figyelt kérdés
Keresek olyanokat akik nem néznek hülyének ha minden nap ovu tesztet csinálok,hőmérőzök,amikor kell terhestesztet,akár minden nap és ezt megoszthatom valakivel/valakikkel akikkel együtt izgulhatunk a pozitív eredményért:)Nekem most fog elmúlni a mensim és akkor kezdődhet a babacsinálás:))
2014. szept. 13. 12:38
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/309 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Nekem megint fájdogál a hasam,nem tudom mi lesz ebből...ma nem sok időm volt ezen agyalni:)

Mindenkinek kitartás és fel a fejjel:)Orsi volt az első és most szépen sorjában mind babásak leszünk:)))előbb vagy utóbb,ez most türelemjáték.

2014. okt. 1. 18:58
 182/309 anonim ***** válasza:
76%

De még milyen türelemjáték. :)

Gabi

2014. okt. 1. 20:10
 183/309 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Ma végre ágyban maradtam ahogy kell,mértem hőt és megint 37!!Ez jó jel és múlt hónapban ilyenkor megjött a mensim is 21napra,ma nem:)))

Szép napot!

2014. okt. 2. 07:27
 184/309 anonim ***** válasza:
Csajok, még nekem is fent van a hőm, reggel 37,2 volt, most délelőtt 36,7....beteg vagyok, szóval lehet ettől is, bár én azt hittem, jóval magasabb lesz :) Úgyhogy ez most nem mérvadó sajnos. A barnázás még kevesebb lett mára, de a hasam nem fáj és nem is jött még meg, bár naptáram szerint még van 3 napom...Jenny
2014. okt. 2. 09:31
 185/309 H.Orsolya ***** válasza:
Türelem játék :) De hátha szerencsét hozunk egymásnak :) (Mintha ezen múlna :D) De sok sikert és írjátok a fejleményeket :)Én kicsit vissza vonulok, Kedden írok :)
2014. okt. 2. 09:34
 186/309 A kérdező kommentje:

Jenny jobbulást!

Orsi vigyázz magatokra,kedden várjuk a helyzetjelentést!

Nekem konkrét mensi görcseim vannak.....remélem nem jön meg 22.ciklusnap,8nappal az ovu után!

Szombaton szeretnék először tesztelni,mert bár tudom nem sok az esélye hogy kimutatja ,de mégis sok olyat olvastam akinek a 10.napon ovu után már halvány volt a teszt,szóval szombattól tesztelek minden nap...alig várom,izgi lesz,nem kenődök el a negatívon amíg meg nem jön a mensi van remény...csak pont szombaton utazunk a fiammal judo versenye lesz és hajnal 4kor kelünk:(

majd megírom mi lett,de a nap többi részében nem leszek szombaton

2014. okt. 2. 11:20
 187/309 anonim ***** válasza:

Jenny, akkor még nincs veszve semmi. :)

Orsi, várjuk a fejleményeket :) .

Judit, izgalmas lesz ez az időszak.Én kb Jövő hét Pénteken tesztelek. Biztosra akarok menni így várok. De Immáron 5. napja mensi szerű hasfájásom van, mondom , ami nálam szokatlan. Sose fáj, előtte meg pláne nem és nem ennyi ideig. Én sose vagyok hasfájós, mellfeszülős sem kívánós. Sőt az étvágyam is ingadozó lett. :) Úgyhogy jó jelnek veszem . :) Mindenkinek kívánok 2 csíkos tesztet.

Gabi

2014. okt. 2. 12:30
 188/309 anonim ***** válasza:
Na most meg is jött :( Korábban...nem is értem. Mindegy, ez már tuti rendes mensi.
2014. okt. 2. 17:45
 189/309 anonim ***** válasza:
Ja, Jenny voltam, mindig lehagyom :) Második hónap is off .
2014. okt. 2. 17:46
 190/309 A kérdező kommentje:

Jenny sajnálom:(

Nekem a múlt hónap volt az első próbálkozós hónap és ugye nekem is előbb megjött.lehet hogy pszihésen hoztuk előre a mensit.én legalábbis tökre nem tudom másra fogni,mert mielőtt ráraktam magam a gyerekre mindig 26napra jött meg,amikor ráparáztam akkor meg 21napra,pfff idegesítő

2014. okt. 2. 18:22
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!