Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a babát és együtt izgulna velem?
Igen.Főleg hogy minden ultrahang 2héttel nagyobbra becsüli.Kedden voltunk 4Dn.Ott 1300grammra becsülik a súlyát. Amúgy eszembe jutott hogy jó lenne ha valami topikon vagy zárt fórumon is tudnánk beszélgetni. Miután megszületettek a babók láthanánk egymáséit. Egy csak javaslat.:)
Gabi
Sziasztok :)
2015.06.02. 1 óra 50 perckor megszületett Rapai Zora :) 3670g 55 cm :)
fél 1 kor kezdődtek a fájások, gyorsan szültem, de azért fájt nagyon.
Azóta se pihentem ki az éjszakai szülést, kész kóma vagyok, és semmit nem tudok felfogni. De majd rendbe jön minden :)
Gratulálok a picurhoz. Jó egészséget kívánok nektek. És persze várjuk mi újság veletek.
Gabi
Kicsit megkesve de mi is megvagyunk.
Augusztus 14en befektettek rossz reggeli nstk miatt. Mar mar ugy tűnt hogy az en lánykám soha nem fog megszületni. Teltek a napok. Minden értékem jo volt nem nyiltam és kozeledett a kiiras napja. A babat néztek már 4kg tippeltek. Az orvosom várt nem akart császárt megint. Aztán 23an este kilenckor megerkeztek a fájások. Éjfélkor felmentünk a szülésznővel a szuloszobara. 3kor már szép rendszeresek es erős fájások voltak. Megerkezett a parom. Nagyon figyelték h tagulok ugyanis az elsőnél ezzel volt gond. De most szépen haladt minden a maga medrébe. A baba lassan ékelődött be de haladtunk. 5kor burkot repesztettek es végre kaptam epit is. Majd fel 12kor szuloszobara toltak és egy vakummal (masodikra nem volt idő ) és nehany nyomasra megszuletettva lanyom 3920gral és 49cm el. 11:49 kor és a kiírásunk napjára. Igazan pontos volt.
Gabi
A neve:Szegedi Kitti Orsolya ma hat hetes.
Gabi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!