Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki ebben a...

Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a babát és együtt izgulna velem?

Figyelt kérdés
Keresek olyanokat akik nem néznek hülyének ha minden nap ovu tesztet csinálok,hőmérőzök,amikor kell terhestesztet,akár minden nap és ezt megoszthatom valakivel/valakikkel akikkel együtt izgulhatunk a pozitív eredményért:)Nekem most fog elmúlni a mensim és akkor kezdődhet a babacsinálás:))
2014. szept. 13. 12:38
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/309 anonim ***** válasza:
Visszatérek kicsit lányok. Nov.1-jén pozit teszteltem, szerintem meg sem írtam. Aztán hétfőn a 8. heti ultrahangon kiderült, hogy nincs szívhang, nincs élő embrió. Semmit nem fejlődött az első uh-hoz képest. A héten meg is műtöttek, missed ab :( Egy világ dőlt össze bennem, fogalmam sincs, hogy fogom összeszedni magam és akarok-e valaha újra belevágni. :( Jenny
2014. dec. 8. 00:06
 242/309 H.Orsolya ***** válasza:

Jenny nagyon sajnálom, hidd el összeszeded magad. A sors hozta így, legalább most derült ki, nem később lett baj.

Én jól vagyok, vagyis sokat fáj a hasam, de holnap megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz. A többieknek még mindig nagyon megy a drukk, remélem mindenkinek szép karácsonya lesz:)

2014. dec. 8. 18:21
 243/309 anonim ***** válasza:

Sajnálom Jenny, nem lehet könnyű. De adjon erőt az a gondolat, hogy majd a következő baba majd enyhíti a bánatot.

Gabi

2014. dec. 8. 18:22
 244/309 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Dóra vagyok, csatlakozom hozzátok ha nem gond! Drukkolok mindenkinek! Gratulálok Orsinak és sajnálom Jenny :(

Én még kezdő vagyok nagyon ebben a témában, még csak most tanulgatom mi mit jelent, úgyhogy azt sem tudom, hogy amit érzek az a beágyazódás miatt van-e vagy csak túlságosan figyelem magam és minden apróságot észreveszek... elvileg a 11 dpon vagyok és szombatra nem várom. de nagyon nem :D

2014. dec. 9. 11:17
 245/309 H.Orsolya ***** válasza:
100%
Dóra! Sok sikert :)
2014. dec. 12. 12:37
 246/309 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen Orsolya! Holnap reggel tesztelek :)
2014. dec. 12. 13:23
 247/309 anonim ***** válasza:

Üdv Dóra. Igaz kicsit eltünedeztünk de igyekszünk írni.

Orsi biztos rendeb lesz minden. Remélem nálunk a pozi teszt is a fa alá kerülhet, de ezt csak remélem. :)

2014. dec. 12. 22:41
 248/309 anonim ***** válasza:
Megint lemaradt: Gabi voltam
2014. dec. 12. 22:41
 249/309 anonim ***** válasza:

Nem bírtam ki, és tegnap délután teszteltem, negatívat, elméletileg a 13. Dpon. Nem vagyok már biztos benne, de elvileg ma kellene megjönnie.

OFF: ha az előző menstruációmnál 2napig barna váladékom volt és csak a 3.napon jött meg rendesen akkor melyik nap a ciklus első napja? Eddig nem volt ilyen.

Dóra

2014. dec. 13. 08:48
 250/309 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Dóra vagyok megint. Arra már kaptam választ, hogy valójában mikortól kell számolnom, ma vagyok a 28.ciklusnapon- 26naposak a ciklusaim- tegnap 1napig nagyon kevés és nagyon halvány barna folyásom volt, estére elmúlt. Reggel medi labbal negatívat teszteltem. Eddig ennyi.
2014. dec. 16. 07:32
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!