Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a babát és együtt izgulna velem?
Jenny nagyon sajnálom, hidd el összeszeded magad. A sors hozta így, legalább most derült ki, nem később lett baj.
Én jól vagyok, vagyis sokat fáj a hasam, de holnap megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz. A többieknek még mindig nagyon megy a drukk, remélem mindenkinek szép karácsonya lesz:)
Sajnálom Jenny, nem lehet könnyű. De adjon erőt az a gondolat, hogy majd a következő baba majd enyhíti a bánatot.
Gabi
Sziasztok! Dóra vagyok, csatlakozom hozzátok ha nem gond! Drukkolok mindenkinek! Gratulálok Orsinak és sajnálom Jenny :(
Én még kezdő vagyok nagyon ebben a témában, még csak most tanulgatom mi mit jelent, úgyhogy azt sem tudom, hogy amit érzek az a beágyazódás miatt van-e vagy csak túlságosan figyelem magam és minden apróságot észreveszek... elvileg a 11 dpon vagyok és szombatra nem várom. de nagyon nem :D
Üdv Dóra. Igaz kicsit eltünedeztünk de igyekszünk írni.
Orsi biztos rendeb lesz minden. Remélem nálunk a pozi teszt is a fa alá kerülhet, de ezt csak remélem. :)
Nem bírtam ki, és tegnap délután teszteltem, negatívat, elméletileg a 13. Dpon. Nem vagyok már biztos benne, de elvileg ma kellene megjönnie.
OFF: ha az előző menstruációmnál 2napig barna váladékom volt és csak a 3.napon jött meg rendesen akkor melyik nap a ciklus első napja? Eddig nem volt ilyen.
Dóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!