Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki ebben a...

Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a babát és együtt izgulna velem?

Figyelt kérdés
Keresek olyanokat akik nem néznek hülyének ha minden nap ovu tesztet csinálok,hőmérőzök,amikor kell terhestesztet,akár minden nap és ezt megoszthatom valakivel/valakikkel akikkel együtt izgulhatunk a pozitív eredményért:)Nekem most fog elmúlni a mensim és akkor kezdődhet a babacsinálás:))
2014. szept. 13. 12:38
 281/309 anonim ***** válasza:

Igyekszem, de ez a baba se könnyíti meg nekem, bárcsak túl lennék az elején. :)

Orsi majd írd meg, ha kiderül milyen neműű lesz, kiváncsi vagyok. :) 4d-re ti mentek? Kombi tesztet ti csináltatok.Őszintén nem tudok dönteni, sokan nem ajánlják és sokan igen....

Gabi

2015. jan. 28. 18:42
 282/309 H.Orsolya ***** válasza:

:) Ma délután elmegyünk sima uh-ra magán rendelésre, mert ugye a kötelező uh 18 hetesen van, így most 22 hetesen megyünk kukucskálni, hogy minden rendben van e. 4D-re majd a 26. héten megyünk, mert így a kötelező uh-k közötti nagy szünetet kicsit beosztottuk :) Én megcsináltam a kombinált tesztet, mert van Down-kóros a családba, de szerintem ha nem lenne ennyit akkor is megérne :) Hogy vagy?

Lányok ti hogy vagytok?

2015. febr. 2. 11:15
 283/309 H.Orsolya ***** válasza:
Szerintem a kombinált teszt megbízható. Az AFP vizsgálat ami már nem kötelező, az adott sokszor fals eredményt. Sokan keverik a kettőt ):
2015. febr. 2. 11:17
 284/309 anonim ***** válasza:
Tudom az AFP nem megbízható. Elég nagy hibafaktora van. Nálunk nincs semmilyen örökölhető betegség, így kisebb az esély, de annyi embert halottam, hogy rossz eredmény született kombival, közben nem volt baj,....ezért nem tudok dönteni róla.
2015. febr. 2. 11:56
 285/309 anonim ***** válasza:
Gabi voltam.
2015. febr. 2. 11:56
 286/309 H.Orsolya ***** válasza:
Sziasztok! 95% hogy kislányunk lesz. Nagyon tartok tőle, de ha megszületik, akkor majd elmúlik a pánik. Ez meg volt a kisfiamnál is bőgtem sokat, hogy mit fogok kezdeni egy fiúval, hogy fogom gondozni, és most ugyan ezt élem át, pedig szerettem volna kislányt :)
2015. febr. 3. 11:24
 287/309 anonim ***** válasza:

Gratulálok. Nekünk kislányunk van mi fiút szeretnénk, de én is tartok tőle mi lesz ha fiú, hogy fogok vele boldogulni. A lányunknál egyszerű volt, de gyereke válogatja.

Gabi

2015. febr. 3. 13:41
 288/309 H.Orsolya ***** válasza:

Nah Gabi mi a helyzet? Hogy bírod?

Többiek?

Én már 26 hetes vagyok, és kiderült, hogy végre lesz egy lány a családba :) Tuti :)

2015. márc. 5. 18:57
 289/309 anonim ***** válasza:
100%
Köszi minden rendben. 15hetes vagyok. Tegnap voltam máj uhn és a szonografus rendes volt ranezett a babara. Minden eredmény jo. Szepen novoget a mult heten megmozdult es a terhes tünetek is megszuntek. Meg nem tudjuk mi lesz talán 3het mulva. Akkor ti is varjatok a lanykat. :)
2015. márc. 6. 16:01
 290/309 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Ha valaki erre járna.....van egy pozitív tesztem!!:))))

Pontosabban több is!Még van izgalom,mert alig pár napja késik a mensim,de minden teszt pozi

2015. ápr. 21. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!