Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a babát és együtt izgulna velem?
Igyekszem, de ez a baba se könnyíti meg nekem, bárcsak túl lennék az elején. :)
Orsi majd írd meg, ha kiderül milyen neműű lesz, kiváncsi vagyok. :) 4d-re ti mentek? Kombi tesztet ti csináltatok.Őszintén nem tudok dönteni, sokan nem ajánlják és sokan igen....
Gabi
:) Ma délután elmegyünk sima uh-ra magán rendelésre, mert ugye a kötelező uh 18 hetesen van, így most 22 hetesen megyünk kukucskálni, hogy minden rendben van e. 4D-re majd a 26. héten megyünk, mert így a kötelező uh-k közötti nagy szünetet kicsit beosztottuk :) Én megcsináltam a kombinált tesztet, mert van Down-kóros a családba, de szerintem ha nem lenne ennyit akkor is megérne :) Hogy vagy?
Lányok ti hogy vagytok?
Gratulálok. Nekünk kislányunk van mi fiút szeretnénk, de én is tartok tőle mi lesz ha fiú, hogy fogok vele boldogulni. A lányunknál egyszerű volt, de gyereke válogatja.
Gabi
Nah Gabi mi a helyzet? Hogy bírod?
Többiek?
Én már 26 hetes vagyok, és kiderült, hogy végre lesz egy lány a családba :) Tuti :)
Sziasztok!Ha valaki erre járna.....van egy pozitív tesztem!!:))))
Pontosabban több is!Még van izgalom,mert alig pár napja késik a mensim,de minden teszt pozi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!