Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki ebben a...

Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a babát és együtt izgulna velem?

Figyelt kérdés
Keresek olyanokat akik nem néznek hülyének ha minden nap ovu tesztet csinálok,hőmérőzök,amikor kell terhestesztet,akár minden nap és ezt megoszthatom valakivel/valakikkel akikkel együtt izgulhatunk a pozitív eredményért:)Nekem most fog elmúlni a mensim és akkor kezdődhet a babacsinálás:))
2014. szept. 13. 12:38
 251/309 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért lett negatív a teszt mert most délelőtt megjött. Majd legközelebb nem fog:)
2014. dec. 16. 10:13
 252/309 H.Orsolya ***** válasza:
Dóra! Nyugi majd a jövőhónap szerencsésebb lesz. Mióta próbálkoztok, hogy ennyire számolsz mindent?
2014. dec. 19. 13:59
 253/309 anonim ***** válasza:

Hát pont azért voltam ennyire türelmetlen és izgatott, mert ez volt az első hónap és nagyon kíváncsi voltam, hogy mi hogyan alakul. De már lenyugodtam és türelmesen várom a következő hónapot vagy az azutánit :) Csak túlságosan hittem benne, hogy minden úgy lesz ahogyan mi elterveztük :)

Annyira nem számolgatok, nem hőmérőzök, nem csinálok ovulációs tesztet sem. Nem is szeretnék ennyire rágörcsölni.

De pl én eddig azt hittem, hogy a menstruációt onnantól kell számolni, amikor már barnás folyásom van. Így viszont valószínűleg nem 25-26 hanem 27-28 naposak a ciklusaim.

A dokim elküldött hormonvizsgálatra hogy tudjuk, minden rendben van-e, mire eljön az idő. Alacsony volt a progeszteron szintem, kérte, hogy ismételjük meg, de nem érkezett meg időben a beutalóm és valószínű ezért is számolgattam annyira mert aggódtam, hogy nehogy baj legyen emiatt.

Nem akadtam ki a negatív teszt miatt, persze volt egy minimális csalódás, de ez még csak az első hónap volt és 26 évesen időm mint a tenger :)

Dóra

2014. dec. 19. 14:42
 254/309 anonim ***** válasza:
100%

Dóra ne aggódj ez még az első hónap. Meg a labor is ezt segíti. Mi is így jártunk annó, és utána fél év után elsőre összejött mikor nem görcsöltünk rá. Ezért nem görcsölök most sem. Ha összejön annak nagyon örülnék. Már ideje a kistestvérnek. :)

Gabi

2014. dec. 22. 22:38
 255/309 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, gondoltam felírok már az új fejleményekkel. Ma reggel teszteltem és szinte rögtön leugrott a tesztcsíkról a pozitív. Most az ünnepek miatt kicsit csúszok az orvossal de jövő héten egyből kérek időpontot. Remélem minden rendben lesz, örülnénk már az új babának. Drukkot kérnék. :)

Gabi

2014. dec. 24. 08:23
 256/309 anonim ***** válasza:

Én szívből drukkolok Gabi!!!:)

Dóra

2014. dec. 24. 20:14
 257/309 anonim ***** válasza:

Köszi. Bár a tüneteim nem olyan erősek mint a lányomnál de ingerült és kimerült vagyok. Enyhe hasszurka. Remélem minden rendben van. Kezdődik az aggódás a végéig.

Gabi

2014. dec. 25. 19:11
 258/309 H.Orsolya ***** válasza:
Gabi Gratulálok!! Majd írd meg mit mondanak :) Én ma megyek a 18. heti uh-ra . Kicsit félek
2015. jan. 6. 09:07
 259/309 anonim ***** válasza:
Orsi majd írd meg mi volt. Szombaton megyek orvoshoz. Ráadásul jól megfáztam, így most küzdök rendesen. Elég pocsékul vagyok, az energiaszintem 0.
2015. jan. 6. 15:39
 260/309 anonim ***** válasza:
Gabi voltam.
2015. jan. 6. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!