Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki ebben a...

Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a babát és együtt izgulna velem?

Figyelt kérdés
Keresek olyanokat akik nem néznek hülyének ha minden nap ovu tesztet csinálok,hőmérőzök,amikor kell terhestesztet,akár minden nap és ezt megoszthatom valakivel/valakikkel akikkel együtt izgulhatunk a pozitív eredményért:)Nekem most fog elmúlni a mensim és akkor kezdődhet a babacsinálás:))
2014. szept. 13. 12:38
 271/309 anonim ***** válasza:

Drukkolok kérdező!:)

Nekem ez a hónap is sikertelen volt...

Orsi, Gabi vigyázzatol magatokra:)

Dóra

2015. jan. 11. 11:15
 272/309 anonim ***** válasza:
100%

Judit az nem lehetetlen. Nekem okt.23-án volt az Utolsó mensim, mégis 7. hét utolsó napján tartok. Amúgy minden rendben. 7 hét végén járok. Pulzál a szíve és 12mm-es a babócim. Minden rendben eddig, de ez még csak az eleje.

Köszi lányok, olyan jó volt látni a kis alakzatát, még csak alaktalan, de már szép. :) Az orvos is 11 hetesre tippelt, azt mondta később fogant, mert hosszú ciklusom volt.

Gabi

2015. jan. 11. 13:40
 273/309 A kérdező kommentje:
Gabi!Szuper hogy minden rendben!:)))
2015. jan. 11. 16:33
 274/309 anonim ***** válasza:

Én is nagyon örülök, reméljük minden rendben lesz. hosszú 32 hét ez még. :)

gabi

2015. jan. 11. 20:46
 275/309 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Nekem tegnap 6nap késéssel megjött a mensim:(

Most megy a szenvedés,görcsölök.....

2015. jan. 13. 08:47
 276/309 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom. Új hónap új esély. Mindig ezt mondom.

Gabi

2015. jan. 13. 13:59
 277/309 A kérdező kommentje:

Lányok!Kivel mi újság?

Velem semmi....de érdekel ki hogy van,mikorra nem várja stb

Pocakosok?Minden ok?:)

2015. jan. 21. 22:48
 278/309 anonim ***** válasza:
100%

Előző két hónapban annyira sokat foglalkoztam a teherbeeséssel, hogy most azt sem néztem meg mikor nem kéne megjönnie. Hőmérőzni sem kezdtem mert a vizsgáim miatt össze vissza kelek fel. Tegnap előtt éreztem hogy szúr a petefészkem és másnap reggelre megvolt a tojásfehérje szerű nyák, úgyhogy gondolom most vagyok középidőben:)

Megosztom viszont veletek is, hogy elkezdtem szedni a Jutavit immunokomplex multivitamint mert megfáztam, és kíváncsiságból összehasonlítottam a Femibion magzazvédővel. A Jutavit többféle vitamint tartalmaz, folsavból és jódból pedig ugyanannyi a tartalma. A Jutavit 1480ft, 45db-os, a Femibion árát nem tudom. Esetleg ha teherbeesés előtt fel akarjátok tölteni a szervezeteteket szívesen ajánlom:) Bocs, a reklám miatt!

Dóra

2015. jan. 22. 06:51
 279/309 anonim ***** válasza:

Megvagyunk.9 hetet töltöm. Most lesz 2 hét múlva laborom, belgyógyom, meg genetikai UH-m. Megvagyunk, kicsit fáj a májam, meg émelygek, nem érem utol magam...most ellustultam. :) De amúgy alakulunk, várom az UH-t.

Gabi

2015. jan. 22. 12:58
 280/309 H.Orsolya ***** válasza:
100%

Gabi ne lustulj :) Messze még a vége :) Én 21 hetes vagyok, a jövőhéten megyek ultrahangra. Remélem kiderül ki lakik bent :) Szenvedek a gyomorégéstől, de csupa olyan kaját ennék, ami nem tesz ennek jót.

Akik még nem kismamák, azoknak kívánom, hogy minél hamarabb azok legyenek és "átírhassuk" a kérdést 2015-ben mind szülünk-re :)

2015. jan. 27. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!