Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki ebben a...

Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a babát és együtt izgulna velem?

Figyelt kérdés
Keresek olyanokat akik nem néznek hülyének ha minden nap ovu tesztet csinálok,hőmérőzök,amikor kell terhestesztet,akár minden nap és ezt megoszthatom valakivel/valakikkel akikkel együtt izgulhatunk a pozitív eredményért:)Nekem most fog elmúlni a mensim és akkor kezdődhet a babacsinálás:))
2014. szept. 13. 12:38
 291/309 H.Orsolya ***** válasza:

Nagyon -nagyon gratulálok :)

Bár csak ritkán de megnézem a topikot.

Én lassan 34 hetes vagyok.

Várom a fejleményeket :)

2015. ápr. 25. 21:56
 292/309 anonim ***** válasza:

Latom van egy uj pozi teszt. Es ki a helyzet?

Mi is alakulunk. A 24 hetet töltöttük. Minden eredmény jo. Kislányt várunk. Elvileg 15hét és császaroznak. Orsi akkor ti elorebb jártok :)

Gabi

2015. máj. 6. 15:06
 293/309 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet***(auto javítás )
2015. máj. 6. 15:07
 294/309 A kérdező kommentje:

Orsi,Gabi látom ti mindig benéztek:)))

Milyen nagy már a pocaklakótok

Én még csak 6hetes vagyok,jövő héten ultrahang,remélem minden rendben lesz,majd megírom

jók legyetek és vigyázzatok magatokra

2015. máj. 9. 19:25
 295/309 anonim ***** válasza:
Én igyekszem minél gyakrabban feljönni. Hihetetlen hogy eltelt az idő pedig nemrég kezdtünk el beszélgetni róla. Majd írd meg mi újság nagyon várjuk es persze örülünk neked. Annyibol nem báno, hogy szépen lassan túl leszünk a vizsgálatok oroszlán részen. Még egy labor 2uh es 38héttől nst amin meglepődtem mert hamarabb volt régebben ez is új. És az a jó hogy egy nagyon kedves doktort sikerült találni akit muszáj volt mert sajnos csak igy szülhetek a megfelelő intézménybe. Legalabb ismerem ő ott volt legutóbb is. :) Gabi
2015. máj. 10. 09:41
 296/309 H.Orsolya ***** válasza:

NEkem már csak a türelmetlenség maradt :) 37 hetes vagyok, és 2 cm-re mindenhol nyitva. Szóval bármikor jöhet a kisasszony :) Remélem minden rendben veletek :) Vigyázzatok magatokra.

Jah és nagy babám lesz, 60 cm környékére tippelik

2015. máj. 18. 16:14
 297/309 anonim ***** válasza:
100%
Huha az jó nagy. Akkor kitartast. Mi nekünk még van hátra. Jövő héten megyek uhra majd minden kiderül. Gabi
2015. máj. 22. 09:50
 298/309 H.Orsolya ***** válasza:
Még nagyobb a türelmetlenség :) Holnaptól 39 hetes vagyok.
2015. máj. 31. 18:46
 299/309 anonim ***** válasza:

Akkor kitartást. Nekunk még 10het.

Gabi

2015. jún. 2. 21:23
 300/309 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Azóta voltam 7hetesen ultrahangon,minden rendben volt,hallgattunk szívhangot is :)

Most a 11hetet kezdtem meg,izgatottan várom a 12hetes uh-t.

Orsi mindenképp várjuk a híreket a szülésről és a babáról,csak ügyesen :)))

Gabi nektek is hamar itt lesz :)

2015. jún. 4. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!