Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a
babát és együtt izgulna velem?
Figyelt kérdés
Keresek olyanokat akik nem néznek hülyének ha minden nap ovu tesztet csinálok,hőmérőzök,amikor kell terhestesztet,akár minden nap és ezt megoszthatom valakivel/valakikkel akikkel együtt izgulhatunk a pozitív eredményért:)Nekem most fog elmúlni a mensim és akkor kezdődhet a babacsinálás:))
Sziasztok! Ha nem baj, akkor èn is csatlakoznèk! :)
Hogy haladtok? Nem olvastam mèg vègig ezt a 21 oldalt, de majd mindjàrt! Akinek màr összejött, annak gratulàlok!:) Akiknek pedig mèg nem, azoknak meg sok szerencsèt!:) Jomagamnak is szerencsèt kivànok! Mi csak most kezdjük a babaprojectet a napokban, amint elmult a nemvàrt mensim..:)
2014. okt. 10. 13:48
212/309 anonim válasza:
èn vagyok, az utolso! a nevem Szilvia! Csak, hogy tudjàtok, hogyha kommentelnèk!:)
2014. okt. 10. 13:56
213/309 anonim válasza:
Szia Szilvia.Én hívtalak meg.Én a napokba tesztelek, majd elválik. De nem csüggedek ha mégse jön össze. Ha nem most akkor következő hónapban.
Gabi
2014. okt. 10. 13:58
214/309 H.Orsolya válasza:
Szilvi, Gabi drukkolok!
Jenny voltál dokinál?
Kedves kérdező hogy vagy?
2014. okt. 10. 17:16
215/309 anonim válasza:
Szia, Gabi! Sok sikert!;) Nagyon drukkolok! Remèlem összejön! Sajnàltam elèggè, hogy nekünk nem jött össze tegnap...dehàt majd legközelebb:) Majd ird, meg, hogy poz. vagy neg.! :) Szilvi
2014. okt. 10. 17:58
216/309 anonim válasza:
Okés. Mindenképp. Mindennap figyelem.De hála istennek semmi nem volt eddig. Úgyhogy még nincs semmi veszve.
Szilvi, első gyereket tervezitek?
Gabi
2014. okt. 10. 19:30
217/309 anonim válasza:
Nem voltam dokinál, nem is tervezek most menni mert nemrég voltam. Vagyis pár hónapja, de akkor még nem volt tervben a baba sem és ilyen barnázgatásom sem volt. Ha nem múlik, a baba pedig nem jön, akkor elmegyek. De most amúgy is kicsit pihentetjük a dolgot, nem izgulok rá a dologra :) És elkezdtem szedni a barátcserjét. Viszont más miatt elmentem háziorvoshoz, írt fel vastablettát, mert elég fáradékony vagyok mostanság , főleg a mensi után...mondta, hogy a vérveszteségtől ilyenkor előfordulhat kis vérszegénység/vashiány. Meglátjuk...Üdv az újaknak. Jenny
2014. okt. 10. 20:06
218/309 anonim válasza:
Sziasztok Mariann vagyok. Èn most vagyok 5 hetes 3 napos. Hètfőn megyek dokihoz. Ma elèggè fájdogált ahasam alja. Kicsit mintha meg akarna jönni, nèha szurkál. Ez normális? Remèlem nem lesz baj ès látni lehet majd a babócám.
2014. okt. 11. 19:57
219/309 H.Orsolya válasza:
Szia Mariann. Nem baj a hasszurka, ez ilyenkor természetes. Bár szívhang még biztos nem lesz, de tuti fogja látni a kis magocskát a doki :) Gratula és ne izgulj nagyon :)
2014. okt. 11. 21:03
220/309 anonim válasza:
Mariann gratulálok, és jó egészséget nektek.Kérek sok sok pozitív energiát.Nem jött meg, és enyhe hasszurka jelen van. Így reménykedem a legjobbakban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!