Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a babát és együtt izgulna velem?
Gabi te melyik napra nemvárod?én keddre:)
Lehet hogy már írtad,bocsi.
Olyan nehéz itt követni a dolgokat,ha valamit többször megkérdezek ne haragudjatok meg érte:)
Ha visszatérek a tabi előtti időkre akkor 7-10 között. 30-33 naposak voltak a ciklusaim.Nagyon ritkán 35 nap (ha stresszes hónapom volt). Lehet kérdezted, nem emlékszem, tényleg nehéz követni.
Jenny , első babát tervezitek?
Gabi
Jó reggelt!Én ma megint nem tudtam rendesen ébredési hőt mérni,mert a fiam ébresztett hogy kísérjem le pisilni,ez volt kn 4:20kor,utána visszaaludtunk és 7kor mértem,de az már nem mérvadó,egyébként 36,7 lett,ami nem a legjobb,tekintve az előző napokat,amikor szépen fent maradt a hőm 37fokon:(((
Hajnalban volt egy 2perces görcsöm,amit sehogy máshogy nem tudok leírni,mint hogy olyan volt mintha a hüvelyem görcsölt volna.LEhet hogy alhasi volt,de nem ott éreztem.
Rossz jel,jó jel,nem tudom.De picit elkenődtem a hőesésen.Holnap bármi van megmérem.Majd a párom kel a gyerekhez:))
bocs hogy ilyen hosszú lett
Judit(régen írtam alá:))
Szép napot mindenkinek
Judit.Lehet azért volt rosszabb hőd, mert nem a megszokott időbe mérted?
Orsi, ne aggódj.Én előfordulhat a fájdalom, tudod kinek mikor és mennyire erős. De a doki ha úgy ítéli biztos ad progi pótlást.
Nekem is sokszor görcsölt az elején.Főleg mikor sokat hánytam. A falat kapartam kínomba a sok erölködéstől, már már féltem hogy ezzel okozok kárt. Hál isten a hányáson meg a vashiány és vérnyomáson kívül végül problémamentes volt.Bár én is túlaggódtam, és sztem a következőt is túl fogom aggódni.
Gabi
Én ma nem tudok helyesen fogalmazni, ez már biztos. Nézzétek el nekem. :) ^.^ Most olvastam vissza a remek mondatszerkesztésem . :)
Gabi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!