Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki ebben a...

Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a babát és együtt izgulna velem?

Figyelt kérdés
Keresek olyanokat akik nem néznek hülyének ha minden nap ovu tesztet csinálok,hőmérőzök,amikor kell terhestesztet,akár minden nap és ezt megoszthatom valakivel/valakikkel akikkel együtt izgulhatunk a pozitív eredményért:)Nekem most fog elmúlni a mensim és akkor kezdődhet a babacsinálás:))
2014. szept. 13. 12:38
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/309 A kérdező kommentje:

Gabi te melyik napra nemvárod?én keddre:)

Lehet hogy már írtad,bocsi.

Olyan nehéz itt követni a dolgokat,ha valamit többször megkérdezek ne haragudjatok meg érte:)

2014. szept. 30. 22:06
 172/309 anonim ***** válasza:

Ha visszatérek a tabi előtti időkre akkor 7-10 között. 30-33 naposak voltak a ciklusaim.Nagyon ritkán 35 nap (ha stresszes hónapom volt). Lehet kérdezted, nem emlékszem, tényleg nehéz követni.

Jenny , első babát tervezitek?

Gabi

2014. szept. 30. 23:21
 173/309 A kérdező kommentje:

Jó reggelt!Én ma megint nem tudtam rendesen ébredési hőt mérni,mert a fiam ébresztett hogy kísérjem le pisilni,ez volt kn 4:20kor,utána visszaaludtunk és 7kor mértem,de az már nem mérvadó,egyébként 36,7 lett,ami nem a legjobb,tekintve az előző napokat,amikor szépen fent maradt a hőm 37fokon:(((

Hajnalban volt egy 2perces görcsöm,amit sehogy máshogy nem tudok leírni,mint hogy olyan volt mintha a hüvelyem görcsölt volna.LEhet hogy alhasi volt,de nem ott éreztem.

Rossz jel,jó jel,nem tudom.De picit elkenődtem a hőesésen.Holnap bármi van megmérem.Majd a párom kel a gyerekhez:))

bocs hogy ilyen hosszú lett

Judit(régen írtam alá:))

2014. okt. 1. 07:43
 174/309 H.Orsolya ***** válasza:
Drukkolok nektek és a tesztelés után írjátok meg, hogy mi a helyzet. Én kedden megyek dokihoz :) De félek, mert eléggé fáj a hasam és nem tudom meddig normális. Meg a kisfiamnál progreszteron pótlás kellett. Drukk nektek :)
2014. okt. 1. 09:27
 175/309 anonim ***** válasza:
100%

Szép napot mindenkinek

Judit.Lehet azért volt rosszabb hőd, mert nem a megszokott időbe mérted?

Orsi, ne aggódj.Én előfordulhat a fájdalom, tudod kinek mikor és mennyire erős. De a doki ha úgy ítéli biztos ad progi pótlást.

Nekem is sokszor görcsölt az elején.Főleg mikor sokat hánytam. A falat kapartam kínomba a sok erölködéstől, már már féltem hogy ezzel okozok kárt. Hál isten a hányáson meg a vashiány és vérnyomáson kívül végül problémamentes volt.Bár én is túlaggódtam, és sztem a következőt is túl fogom aggódni.

Gabi

2014. okt. 1. 11:00
 176/309 anonim ***** válasza:

Én ma nem tudok helyesen fogalmazni, ez már biztos. Nézzétek el nekem. :) ^.^ Most olvastam vissza a remek mondatszerkesztésem . :)

Gabi

2014. okt. 1. 11:02
 177/309 anonim ***** válasza:
Igen, első babát tervezzük. Még ma is barnázok, 3. napja...érdekes. A hőm fent van, de mára le is betegedtem, szóval lehet attól is, de még nem jött meg.
2014. okt. 1. 18:28
 178/309 anonim ***** válasza:
Jenny voltam, bocsi :)
2014. okt. 1. 18:28
 179/309 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez még lehet baba. :) Elég zavaró ez lehet/nem lehet.Anniyra hasonlóak a tünetek. :) A beágyazódáskor lehet enyhe vérzés vagy barnázás is. Ne add fel. :) Én is pozitívan állok hozzá. Remélem összejön nekünk is. :)
2014. okt. 1. 18:32
 180/309 anonim ***** válasza:
Gabi voltam ( nálam is elmaradt ) X)
2014. okt. 1. 18:33
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!