Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a
babát és együtt izgulna velem?
Egyetértek veled.Nekünk is csak jött. Hirtelen.Egyszerűen. Elrepült az a pár hónap. Mondjuk én most sem sokat stresszelek. Attól félek , hogy nagyon belefolyok ebbe az ovus tesztekbe. Amúgy is stresszes fajta vagyok. Akkor nem sok van a csemetéink között. :)
Gabi
2014. szept. 29. 20:33
Azt én se mondhatnám, hogy kimondottan rástresszelek, de valljuk be nem biztos, hogy jót tesznek az itt olvasott dolgok. Bár én ovutesztet még sose csináltam.
2014. szept. 29. 21:39
153/309 A kérdező kommentje:
Hát csajok egyet kell értsek!Én ma pl elkezdtem utánaolvasni itt annak hogy a palástfűteáról miket írnak...én iszom ovu óta,mert rövid volt a ciklusom utoljára,azt mondták ezzel kitolhatom picit,hát most hogy olvastam ....asszem abba is hagyom.Egyszóval a tudás veszélyes:)))
Jobb volt régen amikor azt se tudtam mi az az ovu teszt vagy luteális fázis,hőgörbéről 32évig nem hallottam,pedig van egy fiam:)))no sebaj
Aki tud szűrje meg az infot,aki nem az ne is olvasson mert durva dolgokat lehet itt olvasni,ketté áll az ember szeme:)
Az internet Hatalom! Ez tény. Csak már annyi minden kering, hogy nem tudja az ember lánya minek higgyen. Ti az első babánál szedtetek valamit? Most , hogy készülnek a tesók szedtek valamit? :)Én a kisfiamnál terhesvitamint szedtem, de nem végig, meg kellett duphaston, vas és magnézium :( Most már előre elkezdtem két naponta szedni a terheset, naponta kálcium magnéziumot, bár ezeket ugye magam miatt, és akkor is el kellett volna kezdenem, ha nem próbálkoznánk.. Jah, és kihúzattam a bölcsaaég fogam, nehogy terhesen kelljen. Így készülök. Szerintem holnap reggel tesztelek, és ha pozitív hívom is az orvost időpontért, mert bár nem lesz még szívhang nem akarok kockáztatni ha sikerül. Duphastont íratok az első időkre. Vasat pedig mindenképp ír majd, mert vérszegény vagyok és vashiányos. Jó éjt nektek :)
2014. szept. 29. 22:06
Terhesvitamint én is szedtem de csak 2 hónapig.Nem bírtam, de ha sikerül újra kezdek szedni. Vasat szedtem az utolsó trimeszterben, mert én is vérszegény lettem.Magnéziumtól hányingerem volt így azt kihagytam, de sokat görcsölt a lábam.Én dopegitet szedtem, mert magas volt a vérnyomásom, így nagyjából kordába lehetett tartani. Tehát kész patika volt. De nem szerettem a vastablettát, de muszáj volt.
Gabi
2014. szept. 29. 23:24
Lányok, Lányok! POZITÍV a tesztem :) Nagyon remeg a kezem,Istenem. Október 18-án lesz az esküvőnk, így lesz kerek a világ :)
2014. szept. 30. 07:43
157/309 A kérdező kommentje:
Orsiiiii!Hatalmas gratula!Szívből örülök Neked!Eltudom képzelni milyen boldog vagy:))
Köszi, Fel se tudom fogni, olyan mintha még nem éltem volna át, pedig már van egy kisfiam. Jövőhét kedden megyek dokihoz :) Csak nézem és nézem a tesztet, de alig hiszem el. Remélem ti is hamarosan pozit teszteltek és megosztjátok velem az örömöt :) Hátha szerencsét hozunk egymásnak :D
2014. szept. 30. 08:34
Remélem minden rendben lesz :)
2014. szept. 30. 08:38
2014. szept. 30. 10:35
Kapcsolódó kérdések: