Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki ebben a...

Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a babát és együtt izgulna velem?

Figyelt kérdés
Keresek olyanokat akik nem néznek hülyének ha minden nap ovu tesztet csinálok,hőmérőzök,amikor kell terhestesztet,akár minden nap és ezt megoszthatom valakivel/valakikkel akikkel együtt izgulhatunk a pozitív eredményért:)Nekem most fog elmúlni a mensim és akkor kezdődhet a babacsinálás:))
2014. szept. 13. 12:38
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/309 anonim ***** válasza:

Judit, ismerős a helyzet.Én 3 hete éltem át.

A héten várom a peteérésemet, de csak sacc nem nézem tesztel meg semmivel, de amilyen kiszámíthatatlan mostanában.....Így a véletlenre bízzuk.

Gabi

2014. szept. 23. 13:52
 122/309 A kérdező kommentje:
sziasztok!Mi a helyzet?Nekem elég kuszák a napjaim.Kérdést is írtam ki rá,de csak 1választ kaptam.veletek is megosztom a gondom.13.ciklus napon pozitív volt az ovu tesztem,ahogy vártam is,a 14.napon már negatív,ez eddig rendben is van,de ma kíváncsiságból csináltam egyet(15.nap)erre ma megint pozitív,de rohadt erősen.nem értem.
2014. szept. 25. 22:23
 123/309 anonim ***** válasza:

Nah ez érdekes lehet. Mintha olvastam volna de nem biztos.A napokba el voltam havazva, de már hallottam ilyen esetről. Neten nem olvastál róla mi lehet az oka, vagy orvos segítsége?De nem értem....Nekem(csak megérzés) most van peteérésem, a napokba így bízom a véletlenbe. Szorítsatok nekem. :)

Gabi

2014. szept. 26. 18:02
 124/309 A kérdező kommentje:
Hajrá Gabi:)))akkor kb egyszerre nem várjuk majd:)
2014. szept. 26. 18:34
 125/309 H.Orsolya ***** válasza:

Sziasztok. Hogy vagytok? Én most úgy érzem, meg olyan jelek vannak, hogy jobban reménykedhetek a jövő héti tesztig.

Teljesen felborult a szervezetem, de persze ugye szinte az összes terhességre utaló jel jelenthet akár menstruációt is :(

2014. szept. 26. 20:54
 126/309 anonim ***** válasza:

Igen akkor valószínű. Akkor majd idegeskedünk együtt.Remélem a lánykám születésnapjáig egy szép pozitívat tesztelek. Tesztelünk :)

Igen ez a rossz benne, akár lehet terhesség akár mensi is.

Gabi

2014. szept. 26. 21:29
 127/309 H.Orsolya ***** válasza:
HÁt Gabi ez a bosszantó. De Hatalmas Drukk :)
2014. szept. 26. 21:44
 128/309 anonim ***** válasza:

Orsi, nekem mondod. A múlt hónapba mérget vettem volna rá, h baba van a dologba, de csak szimplán késett. :)

De várunk türelemmel. :)

Gabi

2014. szept. 27. 15:36
 129/309 A kérdező kommentje:

Gabi!Mikor van a kislányod szülinapja?hány éves lesz?lehet hogy már írtad,de nem emlékszem,bocsi:)

Orsi szurkolok én is neked hogy ne mensi legyen:)melyik nap tesztelsz?mikorra nem várod?

én még messze vagyok....ha 26napos a ciklusom akkor 7.ére nem várom,de az utolsó ciklusom 21napos volt:(ebben az esetben esély sincs arra hogy megtapadjon,nincs rá ideje.ez a rossz verzió és 2.ára esik a mensi,de reménykedem a 26napos ciklusban és a babában:)))csak pozitívan

2014. szept. 27. 18:53
 130/309 H.Orsolya ***** válasza:
Bizony, bizony csak pozitívan. Nagyon ott vagyok, hogy tesztelni kéne, de korai is lenne, meg nem is merek. Vagy holnap nem kéne vagy a jövőhét eleje. De még nem barnázok. Mióta abba hagytam a gyógyszert nem olyan pontos mint előtte. Így bizonytalan vagyok. :( A kisfiamnál nem volt ilyen, mert ott a gyógyszert abbahagytam, és minden ugyan olyan maradt. De most idegtépőőőőőőőő!!!!!!!!!!!!!!!
2014. szept. 27. 20:48
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!