Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a babát és együtt izgulna velem?
Judit, ismerős a helyzet.Én 3 hete éltem át.
A héten várom a peteérésemet, de csak sacc nem nézem tesztel meg semmivel, de amilyen kiszámíthatatlan mostanában.....Így a véletlenre bízzuk.
Gabi
Nah ez érdekes lehet. Mintha olvastam volna de nem biztos.A napokba el voltam havazva, de már hallottam ilyen esetről. Neten nem olvastál róla mi lehet az oka, vagy orvos segítsége?De nem értem....Nekem(csak megérzés) most van peteérésem, a napokba így bízom a véletlenbe. Szorítsatok nekem. :)
Gabi
Sziasztok. Hogy vagytok? Én most úgy érzem, meg olyan jelek vannak, hogy jobban reménykedhetek a jövő héti tesztig.
Teljesen felborult a szervezetem, de persze ugye szinte az összes terhességre utaló jel jelenthet akár menstruációt is :(
Igen akkor valószínű. Akkor majd idegeskedünk együtt.Remélem a lánykám születésnapjáig egy szép pozitívat tesztelek. Tesztelünk :)
Igen ez a rossz benne, akár lehet terhesség akár mensi is.
Gabi
Orsi, nekem mondod. A múlt hónapba mérget vettem volna rá, h baba van a dologba, de csak szimplán késett. :)
De várunk türelemmel. :)
Gabi
Gabi!Mikor van a kislányod szülinapja?hány éves lesz?lehet hogy már írtad,de nem emlékszem,bocsi:)
Orsi szurkolok én is neked hogy ne mensi legyen:)melyik nap tesztelsz?mikorra nem várod?
én még messze vagyok....ha 26napos a ciklusom akkor 7.ére nem várom,de az utolsó ciklusom 21napos volt:(ebben az esetben esély sincs arra hogy megtapadjon,nincs rá ideje.ez a rossz verzió és 2.ára esik a mensi,de reménykedem a 26napos ciklusban és a babában:)))csak pozitívan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!