Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki ebben a...

Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a babát és együtt izgulna velem?

Figyelt kérdés
Keresek olyanokat akik nem néznek hülyének ha minden nap ovu tesztet csinálok,hőmérőzök,amikor kell terhestesztet,akár minden nap és ezt megoszthatom valakivel/valakikkel akikkel együtt izgulhatunk a pozitív eredményért:)Nekem most fog elmúlni a mensim és akkor kezdődhet a babacsinálás:))
2014. szept. 13. 12:38
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/309 anonim ***** válasza:

Viki, most én is így vagyok ezzel, Én is görcsölgetek néha, hol fájdogál hol nem.Állandóan zsibbadok. Esküszöm mensi előtt éreztem , hogy valami más,úgy mint a lánykámnál, és tutira vettem a pozitív tesztem, erre negatív lett, de lehet csak beképzelem, már megvolt azóta, de valami nem kerek.Mintha azt érezném , hogy babás vagyok, de lehet csak beképzelem, de majd akkor a nemvárt után ha semmi kivárok és új teszt. Nem merek őszintén tesztelni, inkább türelmetlenkedem ez ügyben.

Gabi

2014. szept. 20. 12:36
 102/309 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Nekem 3 napja pozitív az ovu tesztem, minden másnap együtt vagyunk. Nem tudom még nem repedt volna meg a tüsző? Remélem sikeresek leszünk. :) Mariann .Drukkolok mindenkinek.
2014. szept. 20. 14:46
 103/309 anonim ***** válasza:
Ha biztosra tudom hogy 8-9 volt peteérésem és mind a két nap voltunk együtt szerintetek mikor tesztelhetnék leghamarabb?Egyébként olyan beteg vagyok bevan durranva a torkom ráz a hideg de csak 36,6 a hőm most eddig csak huztam a dokit mert tudom antibiotikum lesz a vége nem szeretném ha esetleg terhes lennék!A ma reggeli hőm kereken 37 volt annyira reménykedem! Judit voltam :)
2014. szept. 20. 20:50
 104/309 anonim ***** válasza:
Jaj lányok egész éjszaka lázas voltam remélem ha van baba nem lesz baja,ma elmegyek az ügyeletre! :(
2014. szept. 21. 07:07
 105/309 anonim ***** válasza:

Judit, reméljük nem lesz semmi baj, de azért ott mond el hogy lehet baba van a pociban. mert lehet hogy attól van. én a fiamnál lázas voltam, de csak a babát jelezte a magas hő. most a másodiknál semmi. elvileg 16 17.én volt beágyazódás. ma teszteltem és nem látni semmit:( korai volt szerintetek?

saci

2014. szept. 21. 07:36
 106/309 anonim ***** válasza:
Saci mikor kéne megjönnie?Lehet korán volt még nem?Egyre jobban fáj a torkom fülem alig birok nyelni és most a reggeli hőm 37,3 volt ugyhogy most indulok dokihoz mert igy nem tudok holnap dolgozni! :/ Judit
2014. szept. 21. 08:00
 107/309 anonim ***** válasza:

sziasztok Sanci szerintem korai volt ahogy az enyém is :( lehet csak száradási csíkot láttam... de az szürke nem? Én rózsaszínt láttok :( ma mégis leesett a hőm igaz még mindig 37.0 de ha holnap még 2 tizedet esik nem is veszek tesztet mert már 36.6-nál havi van :( Judit,olvastam hogy ha beágyazódik a baba akor egyes nők betegnek érzik magukat nekem is magas volt az álítólagos beágyazódásom után de lehet neked tényleg ott a baba úgy hogy futás a dokihoz! mindenkinek megy a drukk!

Viki :(

2014. szept. 21. 10:07
 108/309 anonim ***** válasza:
Mintha görcsölni kezdenék de lehet csak a beleim szorakoznak mert az utobi napokba keveset eszem,jajj nem akarom hogy megjöjjön! :/ nem mentem dokihoz csak holnap mert olyan gyenge vagyok de most egy fokkal jobban ebédelni is tudtam! Judit
2014. szept. 21. 12:53
 109/309 anonim ***** válasza:
28.án kellene nem megjönnie. reméljük nem is jön.:) első babymmel ilyenkor már volt egy pozi tesztem. 15, 16, 17 én volt barna csepp a wc papiromon. elviekben ez lehetett a beágyazódás.ilyen volt az elsővel is. bizom abban hogy mindenkinek sikerül.
2014. szept. 21. 13:17
 110/309 anonim ***** válasza:
Sziasztok Judit vagyok most megint teszteltem egy negativat!Szerintetek befolyásolja hogy este 38fokos lázam volt? :(
2014. szept. 22. 06:27
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!