Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a babát és együtt izgulna velem?
és néha kicsit hányingerem van enyhén de hát ez még túl korai lenne :/ inkább a nagy izgulásra fogom
Viki
"Mi is az a „barnázás”?
Akkor barnázunk, amikor
egy kis mennyiségű vér
távozik a hüvelyen keresztül.
Nagyon sokszor fehérneműig
sem hatol, hanem inkább a
toalettpapíron leszünk rá
figyelmesek, vizelés vagy
belmozgás után.
Ez a vér lehet rózsaszínes
váladék, rozsdás barna vagy
világos, élénkpiros. Történhet
egyszer, de tarthat órákon
vagy napokon át is. A
barnázás NEM jelenti a
menstruáció megjöttét. A
menstruáció megjöttét
mindig a valódi menstruációs
vérzés megjelenése határozza
meg."
Ugyanez volt tegnap nálam :O
Viki
kivel miujság van? :) elkezdtem görcsölgetni :( a hőm még fent...
Viki
Hali!
Itt semmi extra,negatív ovu teszt hegyek!
Többiek?
Úgy látom lesz itt pár baba:)
nem csináltam még de lehet holnap ráveszem magam :) ismerősöm is bíztat neki 10. dpo-n délutáni pisiből nagyon halvány pozitív lett :) tegnap annyira beszélgetünk hogy elkezdtem számolgatni ha minden igaz ma vagyok 10.-11. dpo-n :) de csak 25-ös tesztem van :/ szerintettek teszteljek? érdemes? vagy várjak még? áh, nem tudom... görcsölgetek de nem barnázok... és a vér tegnapelőtt? beágyazódás lett volna?
Viki
Viki!Én tuti tesztelnék,de én vagyok a tesztelés világbajnoka:))))tapétázni lehet a tesztjeimmel :P
Szerintem ritka hogy a 10.dpo-n pozi a teszt,előfordul de ritka.
Csak akkor tesztelj,ha tudsz az esélytelenek nyugalmával tesztelni,vagyis nem buksz ki ha negatív,hiszen még sok napig is mutathat negatívot,aztán meg kiderülhet hogy baba:)))én múlt hónapban többször is teszteltem,de nem akadtam ki,mert arra gondoltam még korai és nem jelent semmit a nega,attól még lehet hogy ott a babó.....nekem nem volt ott de az egy dolog.
remélem neked sikerült!:)
hát ha nem lett volna az a vérezgetés pár napja tutti nem gondolkodnék a teszten meg se csinálnám ... de így furcsa hogy mi lehetett,nagyon remélem beágyazódás volt :$ ha reggel mégis tesztelnék ha pozi ha nega fel teszem a képet több szem többet lát ;) végülis így is úgy is két oldala van az érmének :/ lelkiekben ara is fel kell készülnöm hogy nega lesz,ha meg később is akor nem tehetek semmit az ellen hogy meg fog jönni...
Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!