Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a babát és együtt izgulna velem?
H. Orsi
Én is idén húzattam a fogam meg rendbe tetettem a fogaim.Elmentem tüdőszűrésre, és rákszűrésre is.Most már ideje a babának. Én is úgy vagyok vele, h majd jön a baba ha akar, a lányommal is így volt.Mikor rágörcsöltem akkor nem jött. De lehet nem ártana terhes vitamint szedni. :)
Igazából sose érddekelt a görbe vezetés, de sokat olvastam már róla. :)
Gabi
Mariann! A szex hamarabb meghoza a havit :)
Viki
Viki ezzel egyet kell értsek.Csak elősegíti a megjövetelét.
Gabi
Sziasztok!Ma elmúlott végre a mensim:)
Szóval a szex előre hozza a mensit?!hát ezt én se tudtam :P
Látom többünknek már második gyerek lesz:)Érdekes,hogy az elsőnél nem érdekelt ennyire a téma,mármint a részletek,csak tettük amit kellett és gyerek lett belőle,ha nem is elsőre,most meg olyan türelmetlen vagyok:)))Más is van így ezzel?Mondjuk én sokat vártam,6éves elmúlott a kisfiam:)
azt tanácsolom neked hogy mérd hüvelyben :)
Viki
Köszi:)
Találtam egy oldalt ahol részletesen elmagyaráznak mindent,de mindent,nem értem a végére és belezavarodtam:P
Lehet nekiállok mérni reggelente és írom is,de kielemezni nem én fogom az tuti:)))nekem ez magas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!