Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a babát és együtt izgulna velem?
erősödött a csíkom amit én láttam reggel de képen még így is alig látni szabad szemel már annál inkább :O barátnőm akivel beszélgetni szoktam meg mutattam neki és ő is látja :O :$ :)nyíllal jelzem hogy én és ismerősöm hol látjuk
Jenny ha az alaphőd felett van a hőd akkor igen meg volt bár minimum 5 napig magasabban kell lennie mint az előtte lévő 13-14 napban :) nem tudom hány naposak a ciklusaid
Viki
Ja, és be se linkeltem a diagramom (nekem már nagyon péntek van):
Viki,Sajnos nem látok második csíkot pedig nagyon szugeráltam. Igen sajnos ha akarja az ember akkor látja. De esetleg pár nap múlva csinálj új tesztet. Az a biztos. :) Lehet még alacsony a szint.Milyen érzékenységűvel készült?(10 es az tutibb)
Gabi
Jenny szerintem tegnapelött volt ovud de még én se vagyok benne biztos... Amúgy az angol görbevezetőn én is vezettem egyszerűen csak lementettem a gébre és úgy töltöttem fel :) Mindig egy időbe méred amúgy? És hol? Kicsit fura az a nagy "hőemelkedés" az elején.
25-ös X-Epil tesztel csináltam :) ez volt itthon :$ pár nap múlva megismétlem :) csak ne hogy közbe mégis megjöjjön mert megtörténhet sajnos :(
Viki
azért hétvégén is próbáld 7 óra kürül mert így furán jön ki a görbe :/ hüvelyben mérd ott sokal pontosabb ;) tapasztalat :)
Viki
Viki, igen sajna megtörténhet, lásd én 2,5 hete negatívoztam. 2 nap múlva megis jött. Sajnos benne van a pakliban. Én a Medi-Lab tesztet szeretem, vagy ha nem akkor valamilyen érzékenyebb tesztel csináltam.Mondjuk most NOVA tesztem volt, nem ismerem, de egyértelmű volt.
Például én jártam úgy hogy 2 negatívat tesszteltem és ciszta volt, aztán mikor terhes lettem, akkor már nem is mertem tesztelni, mert nem gondoltam rá, csak mikor a tünetek alapján nem múló hányingerem volt, na akkor már bitosabban mertem tesztelni, és tagadhatatlan volt a pozitív.És ekkor már 5,5 hetes voltam.
Gabi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!