Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a babát és együtt izgulna velem?
Okt.22-én tölti a 2. évet.
10 utánra kellene megjönnie.De nem tudom kiszámolni most biztosra, hogy kicsit összekavarodtam a gyógyszer után.
Gabi
Orsi, Köszönöm a köszöntést. Úgy nő mint a gomba. Kis eleven csajszi.
Ha nem jön meg akkor 10.-e után. Majd látjuk. A gyógyszer rendszeressé tette. 27-28 napra pontosan. Mindig tudtam, h az utolsó szem után, 6-7 nap. De azelőtt 33-35 napos volt mindig. Így arra számítok, visszaállok erre a ciklusra. Szülés után is beállt az első hónapba már. Mivel nem tudtam szoptatni, így gyorsan helyre jött a ciklusom. De abbahagytam nyáron a gyógyszert mert epekő gyanús voltam, ami Uh-n negatív lett.
Gabi
Én a Medi-Lab tesztet javaslom.Azt én szeretem, mert rendkívül megbízható.De várj vele pár napot.
Gabi
Nekem is one step teszt van itthon,de pont gondoltam hogy veszek azért másikat is majd,mert sok olyat hallottam hogy 10es teszt nem mutatott semmit,de a 25ös érzékenységű meg igen.fura,de mindenkinél más és más.
nekem kedden volt ovum,a hőm akkor leesett,most utána felment 37-re,egyenlőre tartja magát:)mármint a hőm,ez jó mert legalább tudom,hogy tuti volt peteérésem:)
x epil tesztet is dicsérik,az talán még árban is elérhető
Sziasztok! Gabi nekem most a 3 hónapba lett összevissza a ciklusom :(
NA! Nem jött meg a hétvégén, és nem is barnázok, az előző hónapokba mensi előtt 1-2 nap barnáztam. Még nem mertem tesztet csinálni. Talán holnap, vagy nem tudom. Szerintetek mikor? X-epil tesztem van.
Orsi. Szerintem ha nem jött meg tesztelhetsz. Bár ha nézted akkor azt javasolják, hogy a peteérést követő 14-15. napon már érdemes tesztelni.
A medi Lab is jó árú.4-500 Ft-os teszt.Nálam mikor negatív volt tényleg az volt, a lányomnál 2 perc alatt mutatta a pozitívat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!