Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a babát és együtt izgulna velem?
Drukkolok Viki. Én a legutóbb tesztkor is nagyon reménykedtem de egyértelmű volt.Remélem 3-4 hét múlva pozit tesztelek én is. De várjuk az eredményt. Kicsit el voltam maradva, 2 napja nem voltam erre kicsit el voltam havazva de most bepótoltam.
Egy kis megjegyzés, hogy néhány kommentnél nincs név vagy szám.Így nem egyértelmű kitől is érkezik a válasz.
Gabi
Én most 3napig nem leszek,mert vendégeim jönnek,de majd olvasok azért....várom a híreket mindenkitől!
Képzeljétek azok a barátaim jönnek hozzánk 2másik városból,akiket akkor ismertem meg egy baba mama fórumon amikor a kisfiam vártam:)úgy mint most Titeket:)együtt szültünk mind és azóta is tartjuk a kapcsolatot.a gyerekek is szeretik egymást...már 6évesek...hogy repül az idő
akor lehet bevonzák neked a babát? ;) amúgy ovu tesztel kapcsolatal! az ismerösömel akivel beszélgetem azt tanácsolt ha most még se jött volna össze a baba hagyam a hőmérőzést és ovu tesztre hagyatkozak mert ő az első babájánál 2 hónapig hőgörbézet 3. hónapban is vezette és vett ovu tesztet és ink a ara hagyatkozott mint a hőjére aba hónapban össze is jött a kisfiúk :) mint kiderült a görbe nem mutatta a pé.-jét :) most 13 hetes úgy néz ki kislánya lesz most is az ovu tesztekre hagyatkozott és elsőre sikerült ;) kinek ez kinek az jön be :) sok sikert mindenkinek!
Viki
megcsináltam a tesztet de nega lett :( ha nagyon nézem talán láttom a 2. csíkot de lehet odaképzelem csak :/ a hőm felment 0.1 fokot :) hát megvárom a keddet mert csak hétfőn veszek tesztet nem akarok kísértésbe esni :P
Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!