Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a babát és együtt izgulna velem?
nézd meg a BTO-t is (Babát Tervezők Otthona) :) az is egy nagyszerű oldal tele példa görbékel és sok másal is :)
Viki
Ti amúgy mennyire tartjátok pozitívnak a görbe vezetését? Én annyire nem voltam képben, hogy csak 3 éve figyeltem fel rá. Attól félek , ha elkezdenék ilyet vezetni, csak rágörcsölnék nagyon. Így az elején inkább legyen spontán . :)
Gabi
Judit, én is elolvastam, és érdekes, de itt is van kivétel, aki nem úgy viselkedik mint a másik 99%.Attól félnék, hogy pont én lennék az 1%. Főleg , hogy a hónapba nagyon kitolódott, és azt hittem már sikerült.Egy negatív teszt után, már cisztára gyanakodtam , de késve bár de megjött. Csak picit csalódtam, hisz ebbe a hónapba akartuk kezdeni, csak kezdtem beleélni magam. És ismerve magam ezzel is csak így lenne. De kiváncsi vagyok, hogy neked mi lesz a tapasztalatod. :)
Gabi
Sziasztok! első vagyok! saci!
a naptár szerint tegnap volt ovum. nekünk ez az első próbálkozós hónapunk, egyből gyógyszer abbahagyása után.
a második babánkat szeretnénk összehozni. már van egy 2 éves fiúnk. szintén fiút szeretnénk. 28 tesztelek, ha addig nem történik semmi.
bár szerintem már a hónap elején megvolt a pé-sem.
úgy érti hogy a NAPTÁR szerint volt ovuja :) de ő úgy érezte hogy már megvolt :) Amúgy én is 28.-ára tervezem a tesztelést. Ma 22. cn napon 0.1 fokot esett a hőm de lehet ez még nem jellent semmit. Sok sikert mindenkinek! :)
Viki
úgy értettem, hogy naptár szerint 14.én kellet volna lennie. de mivel most hagytam abba a gyogyszert esélyesnek látom azt hogy már a hónap elején felszabadult egy petesejtem.(de nem biztos, mert én soha semmit nem érzek)
minden másnap együtt voltunk, és párnappal ezelőtt volt egy csepp vér amiből arra következtettem hogy talán már meg is történt a beágyazodás. de ez szintén nem biztos. az első babámmal szintén nem félidőben volt pé. ő is egyből gyogyszer abbahagyása után fogant.:) remélem mindegyikünknek sikerül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!