Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a babát és együtt izgulna velem?
kérdező! szept. 25-öt ír de a ciklusom változó,évente 1x-1x előfordul a 20 és 40 napos ciklus is, de általánoságban 27-34 naposak szoktak lenni :) a legutóbbi 20-as ciklusom áprilisba volt de ez csak most először történt meg és tavaj becsuszott egy 40-es hosszúságú
Viki
orvosnál még nem voltál? lehet hogy csak ez a probléma áll fent :/ görbét vezetsz?
Viki
Nekem mindig is 33-35 naposak voltak. Így nem csodálom hogy gyógyszer nélkül hosszú újra.Gyógyszerrel 28 napos volt vagy 27. Igen az orvos többet mond.
Gabi
Kedves Gabi. Dettó ugyan így vagyunk :) Nekem 2,5 éves a fiam, és én is két hónapja hagytam abba a gyógyszert. Azóta teljesen meggajdult a szervezetem. Én nem számolgatok, mert majd jön a második bébi, ha jönni akar, de nem bánnám, ha minnél hamarabb :) Én elkezdtem szedni terhes vitamint, magnéziumot, kálciumot.
Jah, és a nem túl jó bölcsesség fogamtól megszabadultam, mert gondolom, ha terhesen lenne baj vele, akkor nem műtik ki a baba egészségét meg nem kockáztatnám. Nagyon erős antibiotikumot kaptam utána.
kérdező a palástfűvet már ittam a cickafarkal együtt :) a ciklusomat nem állította be de 3 hónap után rendbe hozt a görbémet azelőtt nagyon csúnya cik-cakos volt. 1 hónapig szüneteltettem aztán 3 hónapig megint ittam aztán a barátcserjét szendtem ,ez volt tavaj és azóta is szépek a görbéim :) Ha lehet kezd el vezetni a görbét abból majdnem minden kiderül. Én most enyhe cicifájásra kelltem és megint folyós a nyákom a hőm 37.0,ez olyan mint mikor mensi előtt vagyok akor lehet tényleg hamarabb lett volna az ovum? :O Érdekes lenne ha 10 napig 37.0 lenne a hőm ha a ciklus.hu-nak hinék :) Általában 4-5 napig 37.0 aztán mensi előtt 1-2 napal leesik.
Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!