Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a babát és együtt izgulna velem?
Mariann gratulálok,vigyázz magatokra!
Nekem reggel megjött a mensim....talán majd legközelebb....
Judit sajnálom. Én még állom a strapát, még eddig semmi. De néha úgy érzem, hogy most megjön, de semmi. Eddig még van remény, de nem bizakodom. Várok. De úgy vagyok vele, ha nem most akkor új hónap új esély.
Amúgy is megfáztam reggelre, úgyhogy mostmár a közérzetem is toppon van.
Gabi
Sziasztok. Mi újság? Én még hősiesen tartom magam. Még nem jött meg ez bizalommal tölt el, de nem bízom el túlságosan magam, hisz zavaros a ciklusom mostanában, tehát bármi lehet.
Gabi
Gabi remélem Neked összejött a babó!Nekem érdekeset produkált a mensim úgyhogy komolyan nem értem.megjött szombaton,vasárnap este elmúlt,hétfő délutánig szárazság mint a sivatag,délután elönt a vér(bocs)estére megint semmi,azóta semmi.
Elmegyek dokihoz és elhanyagolom picit a teszteket és a fórumokat,hátha magától működik a dolog ha én nem parázok rá :)))
Többiek mizu?
Igen a doki többet mond. Ki tudja. Ez lehet még baba is.
Én is remélem sikerül. :) De nem csüggedek, hisz az első próbálkozós hónapunk. :)
Gabi
Sziasztok!
Gabi mizujs? többiek?
Tegnap voltam dokinál :)
Még csak hüvelyi ultrahangon látta a picit, a lényeg, hogy jó helyen van :) Két hét múlva megyünk szívhangot hallgatni :) De biztos, ami biztos kértem/ kaptam duphaston. NAgy a boldogság:) Mikor megvizsgált a doki, és megcsinálta a rákszűrést, már akkor mondta, hogy nagyon szép terhes a méhszájam :) utána jött az uh.
Orsi, gratulálok. Jó babavárást. Aztán várjuk a friss infókat. :)
Lényeg hogy minden rendben.Én nyáron szűrettem magam, így azt most megúsznám. :)
Gabi
Jenny!Nem tudok okosat mondani,de nekem is hasonló a gondom.Eddig normális volt a mensim,megjött 3napra és a 3.nap estéjén elmúlt mintha elvágták volna.Most viszont értem mire mondják hogy barnázok...nekem sose volt ilyen,most én is napok óta "barnázok" :(
Menj orvoshoz ha gondolod hogy más mint szokott,én tuti elmegyek,mert nekem amúgy is kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!