Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki ebben a...

Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a babát és együtt izgulna velem?

Figyelt kérdés
Keresek olyanokat akik nem néznek hülyének ha minden nap ovu tesztet csinálok,hőmérőzök,amikor kell terhestesztet,akár minden nap és ezt megoszthatom valakivel/valakikkel akikkel együtt izgulhatunk a pozitív eredményért:)Nekem most fog elmúlni a mensim és akkor kezdődhet a babacsinálás:))
2014. szept. 13. 12:38
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/309 A kérdező kommentje:

Mariann gratulálok,vigyázz magatokra!

Nekem reggel megjött a mensim....talán majd legközelebb....

2014. okt. 4. 23:59
 202/309 anonim ***** válasza:

Judit sajnálom. Én még állom a strapát, még eddig semmi. De néha úgy érzem, hogy most megjön, de semmi. Eddig még van remény, de nem bizakodom. Várok. De úgy vagyok vele, ha nem most akkor új hónap új esély.

Amúgy is megfáztam reggelre, úgyhogy mostmár a közérzetem is toppon van.

Gabi

2014. okt. 5. 18:31
 203/309 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Mi újság? Én még hősiesen tartom magam. Még nem jött meg ez bizalommal tölt el, de nem bízom el túlságosan magam, hisz zavaros a ciklusom mostanában, tehát bármi lehet.

Gabi

2014. okt. 7. 16:52
 204/309 A kérdező kommentje:

Gabi remélem Neked összejött a babó!Nekem érdekeset produkált a mensim úgyhogy komolyan nem értem.megjött szombaton,vasárnap este elmúlt,hétfő délutánig szárazság mint a sivatag,délután elönt a vér(bocs)estére megint semmi,azóta semmi.

Elmegyek dokihoz és elhanyagolom picit a teszteket és a fórumokat,hátha magától működik a dolog ha én nem parázok rá :)))

Többiek mizu?

2014. okt. 7. 19:28
 205/309 anonim ***** válasza:

Igen a doki többet mond. Ki tudja. Ez lehet még baba is.

Én is remélem sikerül. :) De nem csüggedek, hisz az első próbálkozós hónapunk. :)

Gabi

2014. okt. 7. 21:23
 206/309 H.Orsolya ***** válasza:

Sziasztok!

Gabi mizujs? többiek?

Tegnap voltam dokinál :)

Még csak hüvelyi ultrahangon látta a picit, a lényeg, hogy jó helyen van :) Két hét múlva megyünk szívhangot hallgatni :) De biztos, ami biztos kértem/ kaptam duphaston. NAgy a boldogság:) Mikor megvizsgált a doki, és megcsinálta a rákszűrést, már akkor mondta, hogy nagyon szép terhes a méhszájam :) utána jött az uh.

2014. okt. 8. 13:16
 207/309 anonim ***** válasza:
100%

Orsi, gratulálok. Jó babavárást. Aztán várjuk a friss infókat. :)

Lényeg hogy minden rendben.Én nyáron szűrettem magam, így azt most megúsznám. :)

Gabi

2014. okt. 8. 14:40
 208/309 anonim ***** válasza:
Kicsit visszatérek. Egy nem babás kérdésem lenne, talán valakinek van tapasztalata. Múlt hét hétfőn elkezdtem barnázni, csütörtökön megjött...tartott kb 3 napig, aztán egyre gyengébb lett, de azóta is vérezgetek nagyon enyhén, pöttyözgetek. Ma erősebb volt és valami darabok is voltak benne. Ez mitől lehet szerintetek? Máskor is van ilyen, de ez normális, hogy erős menstruáció kb 3 nap, aztán előtte meg utána is barnázgatok, enyhén vérezgetek. Szerintetek erre jó lehet a barátcserje kapszula? Vagy menjek vele dokihoz, lehet baj belőle, vagy ez normális?
2014. okt. 8. 15:01
 209/309 anonim ***** válasza:
Jenny voltam , az utolsó.
2014. okt. 8. 15:01
 210/309 A kérdező kommentje:

Jenny!Nem tudok okosat mondani,de nekem is hasonló a gondom.Eddig normális volt a mensim,megjött 3napra és a 3.nap estéjén elmúlt mintha elvágták volna.Most viszont értem mire mondják hogy barnázok...nekem sose volt ilyen,most én is napok óta "barnázok" :(

Menj orvoshoz ha gondolod hogy más mint szokott,én tuti elmegyek,mert nekem amúgy is kell..

2014. okt. 8. 19:29
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!