Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki ebben a...

Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a babát és együtt izgulna velem?

Figyelt kérdés
Keresek olyanokat akik nem néznek hülyének ha minden nap ovu tesztet csinálok,hőmérőzök,amikor kell terhestesztet,akár minden nap és ezt megoszthatom valakivel/valakikkel akikkel együtt izgulhatunk a pozitív eredményért:)Nekem most fog elmúlni a mensim és akkor kezdődhet a babacsinálás:))
2014. szept. 13. 12:38
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/309 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem is vannak azóta tüneteim (2 hónapja). Nem baj, majd legközelebb :)
2014. okt. 2. 18:51
 192/309 anonim ***** válasza:

Jenny sajnálom, fel a fejjel. Esetleg próbáld meg elterelni a figyelmed. Mi fél évig úgy voltunk vele hogy nah most márpedig babát akarunk. Már az első hónapba kimaradt, negatív teszt kettő is. Erre ciszta. Elmúlt, nah akkor újra. Megint nem jött meg, megint negatív teszt és megint ciszta, ami már UH-n megrepedt volt, gyógyszer nélkül megúsztam.Akkor hormonvizsgálat stb. Csak a sárgatest volt alacsony.Nah akkor doki tanácsára kezdtem a tabit, hogy ez megakadályozza.Ez volt decemberbe.Én is ,párom is el volt kenődve.Egy időre lemondtuk róla.Erre januárba a születésnapom előtt terhes lettem, pedig még szedtem a gyógyszert. Mondanom se kell nagy meglepetés volt. Mikor nem számoltunk rá, de nagyon örültünk. :) Tehát még nincs veszve semmi. Most így a második előtt már nem stresszelem magam, jön ha akar. Reméljük hamar, nem akarok sok korkülönbséget hagyni.Max 3 év. Ez még belefér.

Gabi

2014. okt. 2. 20:21
 193/309 A kérdező kommentje:

Gabinak igaza van,de persze az is igaz hogy nehéz nem ráparázni:)

Én most nem aggodalmaskodom,csak izgatott vagyok,ezért a sok teszt stb.:)

Amikor a kisfiam akartuk a volt férjemmel,akkor ugyanaz volt mint Gabiékkal,próbálkoztunk és 5hónap után mikor nem foglalkoztam vele és elengedtem a dolgot,akkor összejött:)

Nekem szerencsére semmilyen egészségügyi kihívás nem volt akkor a háttérben.valószínű csak rágörcsöltem az elején,most nem szeretnék,majd jön ha akar:)

2014. okt. 2. 21:24
 194/309 anonim ***** válasza:
100%
Köszi Lányok, aranyosak vagytok. Mikor hazajött párom látta, hogy mennyire el vagyok kenődve. Azt mondta, hagyjam egy időre a hőmérőzést meg a gyakorit is, mert már nagyon rágörcsöltem, majd jön a baba, ha szeretne. Igaz neki nem szoktam mondogatni ezeket, de hát már ismer eléggé :) Szóval úgy döntöttem, megfogadom a tanácsát, hagyom most az egészet egy időre, és majd csak beköszönt hozzánk is a babó. :) Szóval lehet keveset leszek itt, vagy egyáltalán nem, de mindenkinek sok sikert kívánok. :) Jenny
2014. okt. 2. 21:39
 195/309 A kérdező kommentje:
Rendben Jenny,de ha babás leszel írd meg mindenképp!:)
2014. okt. 2. 22:25
 196/309 A kérdező kommentje:

Jó reggelt!

A hőm ma leesett:(megint.nem értem,de mind1.talán holnap újra felmegy,bár megmérni nem tudom majd,mert 4kor kelek az utazás miatt,de majd vasárnap mérek.

Egyenlőre az is nagy szó hogy nem jött meg még a mensim.23.napon vagyok

Judit voltam:)

2014. okt. 3. 09:07
 197/309 anonim ***** válasza:

Judit,Akkor még nincs semmi veszve. Igen ez a rágörcsölés borzalmas, így próbálom elterelni a figyelmem. Van is mit. A lánykám mindig gondoskodik róla. :) (Most is letolta a kis nadrágot és nem győzöm visszaadni rá, már nincs 40 fok :) )

Jenny, igen a párod jól mondja. Az enyém is mondogatja ne üljek itt a gyakorin. Ő meg sportot olvas mindig, kell egy kis elterelés . :) Mindenképp írd meg, mi a helyzet. :)

Gabi

2014. okt. 3. 12:44
 198/309 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok. Ma vagyok a ciklusom 30. napján és a 27. napon teszteltem pozitívat először. :) Ugyanis azóta 6-szor teszteltem, mert nem merem elhinni. :)Ez volt az első próbálkozós hónapunk. És nagyon örülünk neki. Reméljük minden rendben lesz vele. :) Drukkolok mindenkinek. Mariann.
2014. okt. 3. 16:08
 199/309 anonim ***** válasza:

Gratulálok a babócához Mariann. Jó babavárást . :)

Gabi

2014. okt. 3. 17:05
 200/309 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szépen köszönöm!
2014. okt. 3. 17:19
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!