Van itt valaki aki ebben a hónapban szeretné összehozni a babát és együtt izgulna velem?
Velem semmi azóta se!Negatív tesztek és pontos mensik.decemberben volt a 6.csalódásos hónapunk,de ami késik nem múlik:)
Most egy kicsit nem foglalkoztam egyébként ezzel a baba témával,mert lehet túlparáztam és ugye az sem jó,így szándékosan hanyagoltam:)
Holnapra nem várom!Kíváncsi leszek.Egyenlőre fura hogy a mellem nem csinál semmit,pedig mindig bedurran és fáj már 1héttel a mensi előtt,most mintha nem is lenne mellem:)))))
Nem érzek más előjelet sem,se a mensire,se a terhességre.
Gondolom megjön holnap,de legkésőbb holnapután.
Reggel szokott megjönni,az esetek 95%-ában,így azért tesztelek egyet ha reggel nem jön meg,hátha.....
Köszönöm szépen. Már alig várom a szombaton. Van tünetem az biztos, ez az állandó émelygés készít ki, ilyenkor sehova nem tudok menni, lassan gyógyulgatok, lázam nincs nem is volt, de nem akarok ártani a gyereknek , így a természetre bízom, meg szedek cebion cseppet, egy kis c vitamin nem árt. :) Kezdek tisztulni, és a gyerkőcnek is szaggat felfele, sokat köhécselünk. Ez még úgy megkoronázza a terhességet. Majd megírom mi volt szombaton. Addig csak idegeskedem. De fogalmam sincs hány hetes lehetek.Okt.23-kor volt az utolsó mensim első napja, de előtte 45 napos ciklusaim voltak, igazán december közepén éreztem magam furán.Tehát passz.De dejavu, mert az első gyerekkel is egy pótszombatos napon voltam első UH-n, és most is egy ilyen pótlós munkanapon megyünk, remélve a legjobbakat.
Judit, akkor várjuk a fejleményeket.
Gabi
Gabi akkor a munkanapos szombat jó ómen:)minden rendben lesz ne aggódj.A barátnőm is lebetegedett pont mikor megtudta h babát vár.átvészelte.most 36hetes!:)nemsokàra babàzhatok:)
Nekem fura módon nem jött meg a mensim,de a reggeli tesztem negatív lett.várok.....
Szégyellős a babóci? :) Én is remélem nálunk is minden oké . Ma egésznap fájt a derekam, meg mindenem, ez a nátha jobban megvisel mint simán.
Gabi
Orsi szuper hogy minden ok.Pont a nemét akartam megkérdezni:)A kisfiam a 18hetesen mutatott nekünk először fütyköst :)))
Akkor majd a következőn talán megtudjátok:)
Itt semmi extra.Nem jött meg.A múlt hónapban 23napos volt a ciklusom,előtte 24,előtte 25.Most a 25.napon vagyok túl,de még semminek semmi jele.
Nem bírtam ki ma sem,teszteltem reggeli első vizeletből,de negatív.Mondjuk ha azt nézem hogy mikor foganhatott volna,akkor csak 11napja,így még elég korai a teszt...tovább várok és reménykedem!:)
szép estét csajok!
Gabi mi újság?Már tűkön ülök,mi volt a dokinál?Remélem minden ok?!!
Nálam semmi eddig,mármint nem jött meg a mensim.Eddig is összevissza ciklusaim voltak,de ilyen mint most még nem volt.21-26nap között megjött mindig,legtöbbször 23napra,most a 28.napon vagyok,de semmi
Reménykedem,bár a ma reggeli tesztem is hófehér.Talán később fogant,mint gondolom,nem tudom a peteérés mikor lehetett.Izgulok,de idegesít is,mert azt reméltem ma már mutat valamit a teszt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!