Úgy érzem babát várok, izgultok velem még egy hétig?
:)
Legyen ez egy olyan napló féle :) Lehet majd később jól jön valakinek. Ha mégsem lesz baba akkor tanulságként, ha pedig van baba akkor...
Nem tudom megmagyarázni, de úgy érzem, hogy Babát várok :)
Nem terveztük, egyszer nem védekeztünk a hónapban. Van már 3 gyerkőc, tervezzük a negyediket, igaz későbbre :)
Megéreztem az ovulációt, de az előtt 5 nappal voltunk védekezés nélkül.
Azóta eltelt egy hét, szeptember elsejére nem várom.
Amiket érzek
- tudom fura, de tök erősen érzem, hogy VAN :)
- együttlét után 7 nappal elkezdődött az erős mindjárt megjön érzés
- cicik fájnak, nem érzékenyek, a zuhany sem esik jól :P
- éjjelente kijárok pisilni
- derékfájás 4 napja
- állandóan fázok
- napközben is elalszom, ami 3 gyerek mellett vicces :)
- ma a 21. napon este émelygés és nem ettem meg a vacsit, mert savanyúnak éreztem :O
Ha nem szeretnél velem izgulni, kérlek ne írj ilyen-olyan rosszindulatú megjegyzést. Van aki érzi, van aki nem érzi és van aki "beérzi" és még sincs baba...
Nem beképzelem a tüneteket,mert nem vagyunk "rástartolva"
Szóval tuti nem pszichés belemagyarázás...
Hátkedves hajnali tesztelő :) én is valami über halvány csíkot látok rajta, de olyan,mintha csak a széle látszódna a csíknak, nem?
A bal szélét látom, de lehet, hogy a telefonomról nem a legjobb a kép!
Többieknek nagyon és szívből drukkolok!
Akinek megjött: :( sajnálom nagyon, de majd a jövő hónapban újra lehet izgulni :)
Hát úgy állok a jelekkel, hogy ma megint elkezdett fájni a bal oldalam, aminek nagyon örülök. :) Hátha... kop-kop-kop
Majd elalszom, de már vagy 2 hete. De nagyon durván. Este a gyerekkel fekszek 9kor, reggel 8kor kelünk és délután simán végig alszom vele a 2-3 órát :D Bár ebben a kaki időben nem csoda, de ez is hátha...
Ma apunak elszaladtam a patikába és már majdnem mondtam, hogy... ööö és kérnék egy terhességi tesztet, de inkább kértem egy cebion cseppet. :D Azt hittem van itthon a szekrényben, de csak a doboza volt, hála Istennek, különben ma én is megcsináltam volna. De holnap este rohanok a DM-be. :D
D.
A vasárnap hajnali vagyok..ma is csináltam egyet. Szerintem ez is totál negatív :( De még nem jött meg...
Sajnos én sem látok rajta semmit! :( Mikorra is nem vártad?
Nekem még mindig fáj az alhasam, eléggé ahhoz, hogy nehezen aludtam éjjel. Viszont 3 napja mérem a hőmet reggel ébredés után (még sosem csináltam, itt olvastam és gondoltam kipróbálom). 2 napja 36.7 volt, tegnap 36.6 és ma 36.3. Állítólag terhesség alatt fennmaradna a hő, menzesz előtt visszaesik. Szóval... :(
Ezen a teszten én sem látok második csíkot :( De ha még nem jött meg akkor remény is van :)
Mindenkinek továbbra is drukkolok, nekem sajnos pár nap maszatolás után megjött rendesen...
Folyamatosan jövök és izgulok Mindenkiért! :) DRUKK!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!