Egy hétig folyamatosan csak pecsételtem) menszesz időben). Attól lehetek még terhes?
Figyelt kérdés
amikor meg kellett volna jönnie,csak barnáztam.a tesztem negatív lett kb 4napja.teszteljek még?ha esetleg késpbb fogant mikor mutatja a teszt leghamarabb?(21.-én kellett vona megjönnie)aznap is voltunk együtt,ha esetleg akkor fogant meddig várjak még a teszttel?(holnap megyek dokihoz,esetleg látni fog már valamit ha baba van?2014. jún. 9. 11:46
1/5 anonim válasza:
Sok negatívat fogok kapni, de a barnázás nem normális. :/ Persze ettől még lehet a baba a dologban. Meg kellene nézzen az orvos. Aktus után 2 héttel mutathat a teszt pozitívat. Ha 21.-én voltatok együtt akkor már pozitívat kellene jelezzen. Ha baba van a dologban attól még nem biztos, hogy látni fogja, mensestől számított 5-6. héten láthat petezsákot az orvos. Addig max megvastagodott méhnyálkahártyát. Bár azért én is kivétel vagyok, mert nekem már látszódott a 4. héten... Szerintem az orvos többet fog tudni mondani. Azért még ne éld bele magad, de szurkolok, hogyha babát szeretnél akkor baba legyen. Viszont ha baba van a dologban, akkor valószínűleg a barnázásra írni fog fel valamilyen gyógyszert...
2/5 anonim válasza:
Ha a teszt nem mutatja ki, akkor az orvos se fog látni semmit. Ismételd meg a tesztet szerintem ha 4 napja még negatív volt :)
3/5 anonim válasza:
Jól kavalkádba írtam :D Az utolsó menstruációtól számolják az 5-6. hetet. Igaza van az utolsónak... kicsi az esély, hogyha negatív a teszt akkor baba van a dologban. Persze csodák mindig vannak, rossz tesztről is hallottunk már, de inkább téves pozi tesztről, mint negatívból lett pozitívról. :S
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ!Holnap kiderül mi van,mert megyek az orvoshoz.csak már megőrít ez a bizonytalanság.drukkoljatok mert nagyon szeretnék babát!holnap majd megírom mi lett a vers vége...
2014. jún. 9. 20:55
5/5 A kérdező kommentje:
nem lettem okosabb.a doki bunkó volt,meg sem ultrahangozott...két hét múlva megyek ismét(de már máshoz)."mit ha lenne valami"ezzel engedett el a doki
2014. jún. 11. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!