Manocsek kérdése:
Terhes lehetek-e, kicsit berakta, de rendesen fel sem állt neki. Most 1 hete késik a mensi, szerintem lázas vagyok és folyamatosan van valami folyásom. Mensi várt időpontja után 5 nappal délután csináltam 1 tesztet ami negatív lett, de ittam előtte?
Figyelt kérdés
#terhességi teszt #terhes vagyok-e
2014. máj. 4. 18:50
1/9 anonim válasza:
5napi késés után már a délutáni teszt is kimutatja,ha nem koncentrált a vizelet,akkor is!reggel ébredes után csinálj egyet,akkor majd megnyugszol!egyébként meg Murphy törvénye alapjan,aki nem akar gyerekeet,és a tűzzel játszik,na annak lesz!de nyugi,nem hiszem,hogy az lennél.de reggelit csinálj azért
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem igazad lesz. Soká lesz holnap reggel ...
2014. máj. 4. 20:37
3/9 anonim válasza:
És mennyi idő telt el az ominózus eset óta?
Mert ha attól számítva nem telt el kettő hét, tök mindegy, hogy hány napja késik, egyébként sem mutatná ki!
4/9 A kérdező kommentje:
április 12. volt a dátum.
Ma reggel két teszt is negatív lett.
Szerintetek tesztelgessek még?
2014. máj. 5. 09:22
5/9 anonim válasza:
Nem. Így már biztos, elég idő telt el, már kimutatta volna.
6/9 A kérdező kommentje:
amúgy ma finoman görcsölt egész nap a hasam
meg van valami folyásom is úgyhogy kértem időpontot dokibácsihoz
2014. máj. 5. 22:20
7/9 A kérdező kommentje:
orvos szerint nem baba
2014. máj. 7. 21:46
8/9 A kérdező kommentje:
doktorbácsi szerint hormonzavar
2014. máj. 8. 19:46
9/9 anonim válasza:
Te hány éves vagy, hogy doktorbácsinak hívod az orvosod? :D :D D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!