Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy rendesen...

Lehetséges hogy rendesen mensiztem időre meg minden és mégis terhes vagyok folyamatosan hányingerem van ez lehet annak a jele hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 16:26
 1/5 A kérdező kommentje:
jaj és annyit elfelejtettem hogy már majdnem két éve próbálkozunk és nagyon szeretnénk babát!!
2010. aug. 22. 16:29
 2/5 anonim ***** válasza:
A hányinger bármi mástól is lehet, nem csak terhességtől. Főleg, ha rendesen megvolt időre. Több napja tart? Tesztet csináltál, hogy megbizonyosodj? Mert ha mégis az vagy, akkor az minden bizonnyal kimutatná.
2010. aug. 22. 16:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Várj mensi végéig és tesztelj! Halottam már nem egy olyat,hogy végig megjött rendesen és terhes volt az illető
2010. aug. 22. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy terhes.

Tesztelj!

2010. aug. 22. 17:59
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2010. aug. 22. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!