Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3hete nő folyamatosan a...

3hete nő folyamatosan a mellem de már a melltartóba amit hsználtam nem fér be újjat kellett vennem, tegnap óta folyamatosan hányingerem van. Utalhat babára? Vagy fogigátló mellékhatás?

Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 14:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha fogigátlót szedsz, csak nem vagy terhes, de ha mégis aggódsz, akkor csinálj tesztet. Nekem is voltak időszakok szedése alatt, hogy megduzzadt, aztán visszament. Bár melltartót azért nem kellett cserélnem.
2010. szept. 3. 15:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindkettő lehet, szóval tesztelni kellene hogy kiderüljön..
2010. szept. 3. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Én 21 hetes terhes vagyok, de még nem nagyon nőtt a mellem, a melltartóim is jók. Szóval nem biztos, hogy babára utal.
2010. szept. 3. 16:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Fogigátló mellett nem hiszem hogy terhes lennél,milyen gyógyszert szedsz?Nekem szülés után nőttek meg nagyon a melleim,mikor szoptatásra került sor.
2010. szept. 3. 18:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Volina fogigátlót szedek
2010. szept. 4. 21:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Hormonprobléma is lehet a mellfeszülés oka, ha magas a prolaktin szinted, akkor lehetnek hirtelen duzzadt, kemény, fájdalmas melleid ...
2013. márc. 11. 15:41
 7/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Megvolt a probléma utána! Peteérésem volt fogamzásgátló mellett, úgy hogy mindet beszedtem

2013. márc. 12. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!