3hete nő folyamatosan a mellem de már a melltartóba amit hsználtam nem fér be újjat kellett vennem, tegnap óta folyamatosan hányingerem van. Utalhat babára? Vagy fogigátló mellékhatás?
Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 14:49
1/7 anonim válasza:
Ha fogigátlót szedsz, csak nem vagy terhes, de ha mégis aggódsz, akkor csinálj tesztet. Nekem is voltak időszakok szedése alatt, hogy megduzzadt, aztán visszament. Bár melltartót azért nem kellett cserélnem.
2/7 anonim válasza:
Mindkettő lehet, szóval tesztelni kellene hogy kiderüljön..
3/7 anonim válasza:
Én 21 hetes terhes vagyok, de még nem nagyon nőtt a mellem, a melltartóim is jók. Szóval nem biztos, hogy babára utal.
4/7 anonim válasza:
Fogigátló mellett nem hiszem hogy terhes lennél,milyen gyógyszert szedsz?Nekem szülés után nőttek meg nagyon a melleim,mikor szoptatásra került sor.
5/7 A kérdező kommentje:
Volina fogigátlót szedek
2010. szept. 4. 21:56
6/7 anonim válasza:
Hormonprobléma is lehet a mellfeszülés oka, ha magas a prolaktin szinted, akkor lehetnek hirtelen duzzadt, kemény, fájdalmas melleid ...
7/7 A kérdező kommentje:
Szia!
Megvolt a probléma utána! Peteérésem volt fogamzásgátló mellett, úgy hogy mindet beszedtem
2013. márc. 12. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!