A párpmmal kisbabát szeretnénk. A legutolsó peteérésemkor együtt voltunk kétszer. Egy hete körülbelül folyamatosan WCre járok, szédülök és feszül a mellem. Október 19. - én kellene megjönnie. Mikor érdemes terhességi tesztet csinálnom ha nem jön meg?
szombaton vagy vasárnap reggel :)
Drukkolok, hogy zebrás legyen ;)
Köszönöm szépen a választ!
Nagyon várom már a jövő hét végét.
Hát ha neked egy hete vannak tüneteid, de csak 19.-re várod, akkor az még nem babától van. Nyugi!
Ne görcsölj rá ennyire!
Sziasztok !
Köszönöm szépen a válaszokat !
Nem tudom, hogy mi lehet velem.
A menstruációm október 19. kedd estétől szombat estéig tartott.
Szerintem ez négy naposnak felel meg, ez azért furcsa, mert nekem sokkal tovább szokott tartani ( 6-7 nap ) és az intenzitása is sokkal erőssebb szokott lenni.
A melleim rettenetesen érzékenyek és mostanában rajta kis rücskök jelentek meg és az egyiken az ér egy picit kilátszik, estére elfáradok, szédülök és a sült szalonna illatától majdnem rosszul lettem, felfordult a gyomrom.
Tesztet csináltam kedden reggel, de az egycsíkos lett és nem tudom eldönteni, hogy a második csík valóban csík-e.
Azon gondolkozom, hogy talán érdemes lenne elmennem a nőgyógyászomhoz egy vizsgálatra.
Azóta már bejelentkeztem egy vizsgálatra november 7-re az orvosomhoz.
Remélem kiderül, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!