Terhes lehetek? Március óta nincs menzeszem. Kb 1 hónapja folyamatosan hányingerem van főleg a cigi szagtól oly annyira hogy sikerült leszoknom róla!
A PCO-t nem minden nőgyógyász ismeri fel,ezért jobb felkeresni egy endokrinológust is.
Ha terhes lennél,arról tudnál.Már a 4.hónapban lévő terhességet észrevennéd!
Egy ultrahangot mindenképp kérnék még,hogy nézzék meg,nincsenek-e cisztáid a petefészkekben.Gondolom fogamzásgátlót szedtél korábban...no comment.
Kedves 88%-os
Amikor az orvos felírja a fogamzásgátló tablettát, nem szokták tájékoztatni a pácienset, hogy milyen veszélyekkel is jár az....
Ha ezt megtennék, nem szedné senki....
20:56-os (88%)-os vagyok:
Tudom,hogy nem tájékoztatnak,de ne hidd,ha tudnák a veszélyeket,akkor nem szednék.Már rongyosra beszéltem itt a szám gyakorin,hogy a tabletta veszélyes és hülyeség szedni,de elküldtek a francba,hogy ne mondjak ilyet.Aki nem gondolkodik előre,annak magyarázhatod.Nem gondol bele,hogy a gyerekvállalást kockáztatja,szedi,mert kényelmes,utána meg sír.Nem tudom mit csinálni,már én is unom,hogy mindig kiállok a tabi ellen és leszólnak.Az leején még lelkes az ember,de hamar rájön,hogy a kényelem előrébb való és csak akkor kezdenek el gondolkodni,ha baj van.Ezért írtam,hogy no comment.Már belefáradtam,de attól még utálom a bogyókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!