Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha esik a hőm, tuti nem...

Ha esik a hőm, tuti nem vagyok terhes? Sajnos 36,8-ról visszaesett 36,6-ra, de folyamatosan szúr a hasam, ma hányingerem is volt.20-25körül nem várom

Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 08:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Szívem, még egy hét van addig, hogy kiderüljön: baba vagy nem baba. Légy addig türelemmel, és ne vonj le elhamarkodott következtetéseket elsietve.

Nézd meg az én babás görbémet: [link] Nagyobb leesés is van benne, mint két tized fok...

2009. nov. 16. 10:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem egy szülésznőt, azt mondta a beágyazódásnál esik a hő.... csak tényleg ne izgulnék ennyire. Szerintem az előző elhalt terhességem is ennek "köszönhető", végigizgultam azt a 9 hetet
2009. nov. 16. 10:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Genetikusorvosnő, kétgyerekes anya véleménye a szülésznővel szemben:

A hömérséklet leesik egy héttel a tüszörepedés után

A luteális szakasz közepén újra ösztrogéntermelésre kerül a sor, ami a hömérséklet 1-2 napos esését okozza. Az ösztrogén felelös a hüvelyi nyálka termeléséért is, így ebben az idöszakban krémes állagú nyálkát is szoktak tapasztalni. Ez a jelenség ugyan idöben összeesik a beágyazódással, de ezzel nincsen semmilyen összefüggésben. Így sajnos ez alapján nem lehet egy esetleges terhességre következtetni.

[link]

Ezt én is alátámasztom. A nem babás görbéimben is megvolt a hőleesés egy héttel az ovuláció után. Ebből nem lehet babára következtetni, sajnos.

2009. nov. 16. 10:28
 4/5 A kérdező kommentje:
De van remény és ez szuper!!!a krémes dolog is megvan!!most kell nagyon vigyáznom a picikémre....:)
2009. nov. 16. 10:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyenkor még nincs hányinger a terhesség miatt!
2009. nov. 16. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!