Elvileg 1. vagy 2. -án volt PÉ-m. Mára nem várom, eddig nem is jött. Folyamatosan szédülök, sokszor hányingerem van, és kissé fájdogál a hasam mintha meg akarna jönni. Teszt ma negatív. Azért van még esélyem szerintetek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 11:05
1/7 anonim válasza:
végülis esély mindig de ha 1-2 án volt pete érésed akkor vagy mára vagy holnapra nem várod!vagy nem?az sajnos lehet most még azért is mert lehet hogy holnap meg fog jönni!de azért szurkolok hogy ne jöjjön meg!:-)
2/7 anonim válasza:
szia
nem mindeninél mutatja ki a teszt még ilyenkor
ne keseredj el
én is mára nem vártam nekem meg is jött-((((
sajna
szorítok
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,kedvesek vagytok!
2010. máj. 15. 11:32
4/7 anonim válasza:
Mindegyik jó jel, amit írtál, kivéve a -teszt. De az még korai is lehetett, ne keseredj el. Reggel csináltad?
5/7 A kérdező kommentje:
Igen reggel :(
2010. máj. 15. 17:06
6/7 anonim válasza:
Milyen érzékenységű volt a teszted? Csak mert nekem is ugyanezek voltak a tüneteim és a 10-es érzékenységű már két nappal a nemvárt előtt kimutatta, a 25-ös viszont még a nemvárt napján sem, de mégis terhes voltam.
7/7 A kérdező kommentje:
Szia!
25-ös volt nekem is...
2010. máj. 16. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!