10 napig (középső 10 napon) csináltam ovu tesztet, naponta 2x, folyamatosan csak negatív lett. Valaki azt írta korábban, hogy csak pár órát mutat pozitívat, lehet, hogy nem kaptam el a pillanatot, de itt sokatoknak 2 napig is az?!
Megint én.
Hány naposak a ciklusaid?
Az LH hormon szint csúcsa valóban csak 2-3 óra!!!
Ha szerencsésebb vagy akkor azért pozitív 2 napig is mert az LH szint emelkedését és csökkenését is sikerült elkapnod!
Egyébként hiába 2 napig pozitív abból CSAK az egyik napon lehet igazán erős,vastag az a csík!
Tedd egymás mellé a két tesztedet é látni fogod.
Mindíg a legerősebb csítól számoljuk a luteális fázist vagyis innentől számolva 14 nap múlva menstruálsz!
Szia!
Az LH teszt csak akkor számít pozitívnak, ha a második csík ugyanolyan erős, vagy erősebb, mint a kontrollocsík. És igen, valóban csak a nap bizonyos időszakában lehet ezt "elkapni". Ettől függetlenül, ha ovu idő környékén tesztelgetsz, és a második csík erősödik, majd halványodik, akkor a legerősebb csík napján jó eséllyel ovu volt, csak pont nem azokban az órákban teszteltél. :) Szóval ne keseredj el! Az, hogy nem sikerült most a baba, nem jelenti azt automatikusan, hogy nem volt peteérésed! Mielőbbi babásodást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!