Úgy érzem babát várok, izgultok velem még egy hétig?
:)
Legyen ez egy olyan napló féle :) Lehet majd később jól jön valakinek. Ha mégsem lesz baba akkor tanulságként, ha pedig van baba akkor...
Nem tudom megmagyarázni, de úgy érzem, hogy Babát várok :)
Nem terveztük, egyszer nem védekeztünk a hónapban. Van már 3 gyerkőc, tervezzük a negyediket, igaz későbbre :)
Megéreztem az ovulációt, de az előtt 5 nappal voltunk védekezés nélkül.
Azóta eltelt egy hét, szeptember elsejére nem várom.
Amiket érzek
- tudom fura, de tök erősen érzem, hogy VAN :)
- együttlét után 7 nappal elkezdődött az erős mindjárt megjön érzés
- cicik fájnak, nem érzékenyek, a zuhany sem esik jól :P
- éjjelente kijárok pisilni
- derékfájás 4 napja
- állandóan fázok
- napközben is elalszom, ami 3 gyerek mellett vicces :)
- ma a 21. napon este émelygés és nem ettem meg a vacsit, mert savanyúnak éreztem :O
Ha nem szeretnél velem izgulni, kérlek ne írj ilyen-olyan rosszindulatú megjegyzést. Van aki érzi, van aki nem érzi és van aki "beérzi" és még sincs baba...
Nem beképzelem a tüneteket,mert nem vagyunk "rástartolva"
Szóval tuti nem pszichés belemagyarázás...
Én sem látok rajta semmit, de ez nem jelent az ég világon semmit. Még korai lehetett. Én jövő héten szerdán tesztelek, ha maradnak a tünetek.
D.
Sziasztok Lányok!
Ki-hogy van? :)
Nálam: Tegnap, mensi előtt 4 nappal erős derék és alhasi fájdalom volt aznap többször is, nem tartott sokáig, de többször rohantam a wc-re, hogy na tuti megjött....de aztán semmi. Ma is volt hasonló, cicim kevésbé feszül, de érzem. Ma kb alig ettem valamit, viszont nagyon szomjas vagyok.
Ahogy számítottam is rá, a teszt negatív lett tegnap. Ma a másik felét is ellőttem (2 db volt a dobozban) azon sem látok semmit.
Viszont aminek örülök, hogy a mensi előtt idegbaj eddig nem jelentkezett. Ilyenkor már alig lehet hozzám szólni már akkor robbanok :P Most meg ilyen nincs.
Egyenlőre semmi extra, izgulás ezerrel :)
Írjatok!
Már csak max 3-4 nap és kiderül minden.
:) :)
Hajrá-hajrá Mindenkinek! :)
Mutatom nemsokára a mi tesztemet is :)
hamár napló :)
Na jó, én nem vagyok olyan aki odaírja, hogy látni valamit a teszten, csak azért, hogy örüljön a másik, DE KÉRDEZŐ, én az utolsó 2 teszten eskü látok halvány csíkokat! Vagy jojózik a szemem??? Pár nap és kiderül! Látja más is?
4es, majd írj mizu!
HAjrá utolsó!
Nekem már alig fáj a pocakom, viszont az elmúlt egy hétben nagyon fájt, belenyilalt.
Cserébe viszont leszakad a derekam, de úgy Isten igazából. Én szerdánál előbb nem tesztelek, 5-re nem várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!