Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja februar 12-13-ra?

Ki nem varja februar 12-13-ra?

Figyelt kérdés

Beszelgesunk, ki mit erez, hanyadik baba?

Nekunk masodik baba lesz van mar egy masfel eves kisiam.

2014. febr. 5. 10:49
 251/272 anonim ***** válasza:
Szyl a hőd is csökken? Drukkolok, hogy csak kis barnázás maradjon.
2014. febr. 11. 16:58
 252/272 anonim ***** válasza:

Előző kettő is én voltam!

Betti

2014. febr. 11. 16:58
 253/272 Szyl79 ***** válasza:

Szia Betti!

Én nem hőmérőzök :-(

De most biztosan elkezdem majd a következő ciklusban..

Köszi, hogy drukkolsz, de nekem a menzeszem mindig barnázással kezdődik, szóval nem hiszem, hogy más lenne...meg azért a többieknek már vannak pozitív tesztjei, nekem meg tegnap negatív volt, és elvileg holnapra, vagy holnaputánra nem várom...

2014. febr. 11. 19:04
 254/272 anonim ***** válasza:

Én csütörtökre nem várom, hát pénteken tervezem a tesztet

nem merek tesztelni,félek,hogy negatív lesz..majd kiderül pénteken

R

2014. febr. 11. 20:21
 255/272 A kérdező kommentje:

Szyl nagyon sajnalom. :( De tudod ebben az evben baba lesz a pocakban!! Ezt nem elfelejteni.

A holeeses mar a mensi eloszobaja nbalam legalabbis.

V el ius hiszem, hogy inkabb szemelyesen akarod elmondani az sdokkal szebb es meghitebb.

Akinek meg nem jott meg sdzurkolok.

Orsi

2014. febr. 11. 20:37
 256/272 A kérdező kommentje:
Es azert ne tunjetek el. Jo beszelgetni, mert a ferjemet kiboritom. :)
2014. febr. 11. 20:47
 257/272 anonim ***** válasza:

sziasztok! megmakkant a telefonom így nem tudtam irni. most kaptam kolcsön egy gépet. tiszta izgatott voltam mi van veletek! a holnapi napra meglepi kepeslap megvan plusz tesztet még belecsempészem. nagyon várom, hogy hazajöjjön a párom :)

rettenetes hányinger volt rajtam ma. görcsölt is a hasam. esti tesztem szép pozi igy megnyugodtam. sajnálom a barnázást :( de hátha megáll.

szurkolok továbbra is!

2014. febr. 11. 20:53
 258/272 anonim ***** válasza:

sziasztok! a hőmérőzéssel kapcsolatban most 100% ra kiderítettem valamit. 4:15 kor felkeltem ma a szokásos 6:00 helyett és a hőm még csak 36,3! a múltkor ugyanez volt.éjszaka felkeltem és megmértem ugyanennnyit mutatott. ennyit jelent ha 1-2 órával hamarabb mérjük. amúgy 36,8 éss gyönyörű egyforma erős 2 csíkosat teszteltem most az előbb. :)

úgy néz ki hányingeres leszek mert most is azért vagyok fent korábban.

remélem ma lesz valakinek pozitív tesztje!

V.

2014. febr. 12. 04:48
 259/272 anonim ***** válasza:

Jó reggelt!

Én is felkeltem előbb. Fél órával korábban 2 tizeddel volt alacsonyabb a hőm. Nagyon kíváncsi vagyok. Remélem nem jön meg ma. 36,75 foknál jött meg múlt hónapban. Kettőt ráztam a hőmérőn, majd aludtam tovább. Ettől nem mehetett feljebb ugye? Mert először 36,7 volt. Na mindegy, már úgyis eldőlt, nincs értelme ezen rágódni. Szép napot mindenkinek!

Betti

2014. febr. 12. 05:46
 260/272 Szyl79 ***** válasza:

Jo reggelt lanyok!

Nekem oramű pontossàggal reggelre megjott!

Ez van...ma el is kezdtem homerozni..

A tobbieknek szoritok!

Kedves kerdezo! (Orsi :-))...en sem szeretnem ha eltunnetek!!! Mindha magamat hallanam! En is a ferjem idegeire megyek mar ! :-)

Azon gondolkodtam, hogy regisztraljatok a hoxa-n es csinalok oda egytopikot...es irjunk oda, talan egyszerubb lenne :-)

2014. febr. 12. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!