Ki nem varja februar 12-13-ra?
Beszelgesunk, ki mit erez, hanyadik baba?
Nekunk masodik baba lesz van mar egy masfel eves kisiam.
Már fáradok, kicsit összezavarodtam. Akkor már két pozitív tesztesünk van?
Betti
Szia Betti! Nem, még csak egy. :-) V. olyan pozi teszteket produkàlt ma, amire szerintem mindannyian vàrunk! :-)
Veled mi újsàg?
A.
Nekem esett a hőm 37-ről 36,85-re. De még nem jöhet meg, DPO 7-nél vagyok. Ha igen, akkor itt nagyobb gondok lesznek. Holnap talán okosabb leszek.
Betti
Valakinek el kell kezdeni, aztán lehet szépen utánozni. : )
Betti
Meglesznek azok a zebràs tesztek mindenkinek! ;)
V.
Nagyon sajnálom kedves kérdező, hogy nem sikerült ebben a hónapban!
De tudom ,hogy milyen érzés ez az eltelt egy év a poklot poklát járata velem...mindig is azt szerettem volna, hogy a gyerekek között kevés legyen a korkülönbség.
Most már úgy vagyok vele, már mindegy csak sikerüljön a testvérke. :)
Csak pozitívan!
Kedves V!
Te érzel valamit ami különleges?
Ami miatt már netalán sejthetted?
Én délben csináltam egy tesztet felbuzdulva, hátha...de negatív lett. Viszont a melleim megint fájnak, mást nem érzek most.
Ildikó voltam.
Szia Ildikó! Amit érzek az àllandó éhesség, mellfàjdalom és feszîtő érzés a hasam aljàn. Enyhe hànyinger.de ami gyanús lett az a 2 hatalmas pattanàs az arcom jobb oldalàn. Sose volt. Meg sokszor jàrok pisilni.
V.
Jó reggelt!
Visszament a hőm! : ) Ahogy közeledik 13-a egyre negatívabb leszek. Kezd előjönni a "tuti most se sikerült" érzés. A szokások pattanások is előjöttek a homlokomon és csökken a mellérzékenység.
De csak pozitívan. Akár beágyazódásos hőleesés is lehetett a tegnapi. Időben stimmel.
Többiek hogy vagytok? Újabb tesztek? Én dpo12-t megvárom (szombat). Megy a drukk!
Betti
Jo reggelt! A ma reggeli tesztem. Betti Te se ad fel! Pozi a tesztem es olyan megjon erzesem van megis. Szombatig meg pozit is tesztelhetsz!
V.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!