Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja februar 12-13-ra?

Ki nem varja februar 12-13-ra?

Figyelt kérdés

Beszelgesunk, ki mit erez, hanyadik baba?

Nekunk masodik baba lesz van mar egy masfel eves kisiam.

2014. febr. 5. 10:49
 221/272 anonim ***** válasza:

Gratula!!! : )

Betti

2014. febr. 10. 20:30
 222/272 anonim ***** válasza:

Már fáradok, kicsit összezavarodtam. Akkor már két pozitív tesztesünk van?

Betti

2014. febr. 10. 20:31
 223/272 anonim ***** válasza:

Szia Betti! Nem, még csak egy. :-) V. olyan pozi teszteket produkàlt ma, amire szerintem mindannyian vàrunk! :-)

Veled mi újsàg?

A.

2014. febr. 10. 20:34
 224/272 anonim ***** válasza:

Nekem esett a hőm 37-ről 36,85-re. De még nem jöhet meg, DPO 7-nél vagyok. Ha igen, akkor itt nagyobb gondok lesznek. Holnap talán okosabb leszek.

Betti

2014. febr. 10. 20:35
 225/272 anonim ***** válasza:

Valakinek el kell kezdeni, aztán lehet szépen utánozni. : )

Betti

2014. febr. 10. 20:38
 226/272 anonim ***** válasza:

Meglesznek azok a zebràs tesztek mindenkinek! ;)

V.

2014. febr. 10. 20:44
 227/272 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom kedves kérdező, hogy nem sikerült ebben a hónapban!

De tudom ,hogy milyen érzés ez az eltelt egy év a poklot poklát járata velem...mindig is azt szerettem volna, hogy a gyerekek között kevés legyen a korkülönbség.

Most már úgy vagyok vele, már mindegy csak sikerüljön a testvérke. :)

Csak pozitívan!

Kedves V!

Te érzel valamit ami különleges?

Ami miatt már netalán sejthetted?

Én délben csináltam egy tesztet felbuzdulva, hátha...de negatív lett. Viszont a melleim megint fájnak, mást nem érzek most.

Ildikó voltam.

2014. febr. 10. 21:01
 228/272 anonim ***** válasza:

Szia Ildikó! Amit érzek az àllandó éhesség, mellfàjdalom és feszîtő érzés a hasam aljàn. Enyhe hànyinger.de ami gyanús lett az a 2 hatalmas pattanàs az arcom jobb oldalàn. Sose volt. Meg sokszor jàrok pisilni.

V.

2014. febr. 10. 21:26
 229/272 anonim ***** válasza:

Jó reggelt!

Visszament a hőm! : ) Ahogy közeledik 13-a egyre negatívabb leszek. Kezd előjönni a "tuti most se sikerült" érzés. A szokások pattanások is előjöttek a homlokomon és csökken a mellérzékenység.

De csak pozitívan. Akár beágyazódásos hőleesés is lehetett a tegnapi. Időben stimmel.

[link]

Többiek hogy vagytok? Újabb tesztek? Én dpo12-t megvárom (szombat). Megy a drukk!

Betti

2014. febr. 11. 05:49
 230/272 anonim ***** válasza:

[link]

Jo reggelt! A ma reggeli tesztem. Betti Te se ad fel! Pozi a tesztem es olyan megjon erzesem van megis. Szombatig meg pozit is tesztelhetsz!

V.

2014. febr. 11. 05:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!