Ki nem varja februar 12-13-ra?
Beszelgesunk, ki mit erez, hanyadik baba?
Nekunk masodik baba lesz van mar egy masfel eves kisiam.
Most nezem a gorbed. Ez meg tavol all a holeesestol. Biztato gorbe! :)
V.
Jó reggelt Mindenkinek! :))))
Egy kicsit elkezdtem bizakodni, mivel az eddig mindig hómezős 10-es wondfo tesztemen leheletnyi második vonal jött elő, már akkor, miután belemártottam. Mivel még nincs természetes fény, nem igazán tudtam úgy fotózni, hogy visszaadja képen is, de a lényeg, hogy élőben látszik. :) Csak azért merek bizakodni, mert az eddigi teszteken semmilyen halványságot sem láttam.
Persze csak hogy "biztosra" menjek nem-e a teszt hibája, megcsináltam még 2 tesztet. (Szerintem megőrültem...)
A lényeg, hogy mind a 3 teszten van halványan második vonal. Megyek is és bevásárolok ma a rossmanban tesztekből. Remélem nem úgy járok mint a múlt hónapban, és szépen erősödnek majd a vonlak.
Mindenkinek szurkolok tovább!
Betti szépen alakul a görbéd! :)
V.! Szerintem hidd már el baba van a pocidban! Szeretnék én olyan csíkokat, mint amik Neked vannak! :)
A.
Sziasztok! Jó reggelt!
Gondoltam én is bejelentkezem. :-)
Nálam nincs semmi extra. Ahogy ígértem nem tesztelek...holnap vagy holnaputánra nem várom, és vasárnap meg hétfőn neg. volt a teszt.
A mellem kicsit fáj, de nem vészesen (bár tegnap tornázni voltam, és az ugrabugra közben majd leszakadt).
Ami fura, hogy sosem szokott rajtam kijönni pattanás (vagyis az arcomon menzesz előtt egy mindig, de most nem ott van), és most már 2-3 pattanásom is van...
Mitől lehet?
A hasam tegnap fájt, mintha meg akarna jönni...
Kedves V! MÉgegyszer gratula! szépek a tesztjeid!
Kedves A! Én látom rajta a csíkot! De jó! Drukkolok!
A! Mondom en h lesz valami :) irany a rosmann!A vizeletsugaras facellet vegyel! Latom a csikot!
V.
Parommal chatelek. Irja hogy annyira vagyik arra hogy kismama legyek. Nem is sejti hogy holnap mi lesz ))
V.
Koszi Szyl! Neked is drukkolok!
V
Jo reggelt!
Koszi csajok az egyutterzest. Mi meg nagyon raerunk a tesoval, azert kezdtuk el ,mert a mano os viszonylag hosszan jott ossze.
Szepen megy lefele a hom, szerencsere enyhe verzesem van.
A szurkolok nagyon. Szyl meg barmi lehet nyugi.
V en biztos nem birnam ki, hogy ne mondjam el a ferjenek. Meg latna rajtam, hogy van valami.
Nálam előjött 2-3 pattanás( több szokott lenni) és érzem,hogy feszül a méhem,száraz vagyok nincs folyásom
Remélem ezek jó jelek
R
Beszereztem az új teszteket, este majd jelentkezem az eredményekkel, mert ma már én is dolgozom...
A pattanásokról annyit, hogy én mensi közeledtével tele leszek nagy pattanásokkal, de most pont ellenkezőleg, inkább tisztul az arcom, néhány apró piros pöttyöm van csak. :)
Kicsit kezdek lenyugodni, most úgy érzem minden rendben lesz.
Ami az elmúlt pár napban fura volt, hogy nagyon görcsölgettem, de inkább csak a derekam. Fáztam 26 fokban is, és estére az utóbbi 2 nap bedugult az orrom. Illetve pár napja fejfájással küzdök. A melleim egyáltalán nem fájnak, pedig mensi előtt szoktak, most csak duzzadtak, és ennek nagyon örülök... :)
Nagyon szorítok mindenkinek!!! Várom a helyzetjelentéseket!
A.
15 percenként wc-re járok...hát nagyon remélem,hogy pozitívat tesztelhetek én is hamarosan :)
R
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!