Ki nem varja februar 12-13-ra?
Beszelgesunk, ki mit erez, hanyadik baba?
Nekunk masodik baba lesz van mar egy masfel eves kisiam.
Igen. Tegnap delutani pisibol volt az xepil. A ma reggeli is az volt+ a rosmannos facelle. Fura de jobban mutatja.
V.
Csinaltam meg 2-t deli pisibol es mindketto pozi! Es 25 tesztek. Szerintem probaljatok meg!
V.
En szivesen neked adom a teamat mert maradt majdnem egy teli doboz.
V.
Teljes szívemből gratulálok V!
Olyan jó!
Kicsit irigyellek ám tudod. :)
Nekem ma egy tizedet csökkent a hőm. most 36.8 :( viszont délben csak úgy alapon is megmértem és 37.3 volt nem tudom számít ez egyáltalán, van -e még okom reménykedni...
Talán ha holnap nem csökken akkor csinálok egy tesztet.
Kedves kérdező neked konkrétan mióta késik?
Tudom kicsit bénán hangzik,de addig van remény amíg rendes pirosas mensid nincsen,ha "csak" barnázol az azért is lehet, mert a tested emlékszik, hogy menstruálnod kell.
De ne idegeskedj, az nem tesz jót..
Szerintem csinálj egy tesztet, de ha negatív se kenődj el.
Nekem csak tíz nap után lett pozitív a tesztem.
Ezért is irigylem V-t. :)
Fel a fejjel lányok!! :)
Mindig elfelejtem odaírni a nevem. :)
Ildikó voltam.
Állítólag egy enyhe feledékenység is a terhességgel jár. :D
Tudom. És hidd el Ildikó mindenkinek tiszta szîvből ezt kîvànom! 2 missed ab utàn tiszta para vagyok. Nàlunk első baba és nagyon rég vàrjuk! Sok àtsîrt éjszakàm volt.
De mindenkinél màshogy jelenik meg a hormon. Én is szedtem premenset nekem jol eltolta a mensimet. A nodokim tanacsolta a baratcserjet.
Most nagyon kavargok. Felek is meg boldog vagyok. Koszonom a gratulaciot.
V.
Kedves V szerintem nyugodj meg. A babo mar ott van es mond nbeki, hogy nagyon vartatok es szeretned, ha veletek maradna. Nagy szoritok Neked, hogy minden renbdben legyen!
Nekem a premens egy nappal tolta ki a ciklusom, szoval ez belefert, de sokat segitett, mert nbem vagyok pattanasos. Meg ideges se annyira.
Nekem tuti mensi, de mar nem bankodom. Ebben az evben tudom, hogy baba lesz a pocakomba!
Kedves Kérdező! Köszönöm! Próbàlok nem idegeskedni. Lesz baba a pocidba még idén! :)
V.
Szyl! Amiket linkeltel teszteket azok negativak? Nekem halvany pozinak tűntek!
Elmentem a patikàba tesztet venni, gondoltam teszek egy próbàt....
Nem tudom mennyire lehet hinni a pregimaxnak, de lett rajta halvàny csík. Màr időn belül is làttam, hogy mintha lenne ott vmi, és szàradàs utàn is ott maradt. Este majd megismétlem, hàtha nem teszt hiba.
A.
Szia V!
Én nem linkeletem tesztet :-(
Biztos más volt...:-)
Én is nagyon gratulálok nektek! Tényleg próbálj ne idegeskedni, de megértelek, nekem ugyan van egy tündérkém már, de tavaly nekem is volt egy vetélésem...szóval tényleg örülök, hogy végre nektek is sikerült...:-)
Én most jól vagyok ...még nem barnázok, általában menzi előtt szoktam...majd meglátjuk. Szerdára írta, hogy meg kéne jönni, de az a 27. nap lenne. Az a baj, hogy a vetélés után teljesen összezavarodott a menzeszem, szóval nem pontos...előtte 28 napos ciklusaim voltak..
hát majd meglátjuk, de én is hiszek abban, hogy idén lesz kistesónk :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!