Ki nem varja februar 12-13-ra?
Beszelgesunk, ki mit erez, hanyadik baba?
Nekunk masodik baba lesz van mar egy masfel eves kisiam.
Sziasztok! Mindenkinek üdvözlet!
Negatív a tesztem ismételten, csak a második vonal helyét látom... :) (Amúgy nem sikerült sokáig kibírnom pisilés nélkül, szóval max 2-3 órásból készült.)
Hőm változatlan, elvileg a 10.-ik DPO-n vagyok, bár lehet csak 8,mivel a tervezettbaba máshova húzta be az ovut.
Egyébként az éjjel nagyon rosszul aludtam, időnként annyira fájt, hogy a bokámig sugárzott le. Reggel meg fejfájással ébredtem. Éjjel többször fel is keltem.
Vérzés persze még nincs, addig azért van remény.
V.! Én sem látok a teszteden sajnos semmit, egyelőre még az is negatív. De hát mit is várunk még, van még 4-6 napunk...
Bettinek is nagyon szép a görbéje! :)
Kedves kérdező! Akkor ezek szerint most megjött rendesen?
A.
Szép a görbéd A! :) a tesztem meg negativnak konyvelem el bar en latom a masodik halvany csikot eloben. Ido van meg szoval barmi lehet.
Szurkolok mindenkinek!
V.
Sziasztok!
Tegnap csatlakoztam, én v.ok az aki 12 nem várja.
Ildikó vagyok.
Ma így alakult a görbém jó ez?
Nem kéne már feljebb kúsznia?
Ma v.ok a ciklusom 26. napján, ált. a ciklusai 28-30 naposak.
Amúgy mindenkinek nagyon drukkolok,olyan jó lenne, ha mindenki töltené fel a pozitív tesztek képeit. :)
Itt a görbém, bocsánat az előbb elfelejtettem feltölteni, a férjem megzavart. :)
Ildikó vagyok.
Csinàltam most egy màsikat. Ez még jobb mint a reggeli. Próbàltam úgy fotózni , hogy làtható legyen.
Kedves Ildikó! Szép a görbéd! Drukk!
V.
Kedves V!
De jo!!!!!!! Ezt mar en is latom!
Te hanyadikara is nem varod? Es hanyadik dpo-n vagy ma?
Szia! 14.-re nemvàrom. Ma 3tesztet csinàltam mind halvàny. Remélem a holnapi erősebb lesz. :)
V.
Gratulalok!!!!!
Akkor nagyon koran kimutatta!
Viszont akkor en most elbizonytalanodtam, mert en jovo szerdara vagy csutortokre nem varom es nekem eddig negativ :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!