Február 26-ra ki nem várja? Isztok teát? Szedtek vitaminokat? Mikor fogtok tesztelni?
Szia igen, én 25-26 -ra nem várom, teákat nem iszom de vitaminokat szedek amit a dokim előirt, tesztelni nem akarnák, csak ha késni fog, de a kérdés az, hogy ki e birom.
Peteérésem olyan 10.-én lehetett uh.-n voltam, 9.-én
Szia! Én a ciklus.hu-n regisztráltam. Ott 12-ére jelölte a peteérést, de ha jól éreztem, akkor 8-a körül volt. Én sem iszom teát. Voltam dokinál febr 3-án,de nekem nem írt fel semmilyen vitamint, pedig mondtam, hogy babát szeretnénk. Nekünk ez még csak az első próbálkozás. Előző hónapban még gyógyszert szedtem. Hátha egyből sikerülne.... :)
Tesztelni én is csak 27-én szeretnék, de nem hiszem, hogy kibirom addig! Érezni nem érzek semmit. Talán tegnap este volt hányingerem, de nem tudom mitől. Te erzel
Sajnálom. :(
Majd a következő! Ne add fel! Nekem még van egy pár napom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!