Ki nem varja februar 12-13-ra?
Beszelgesunk, ki mit erez, hanyadik baba?
Nekunk masodik baba lesz van mar egy masfel eves kisiam.
R.! Az jó jel, előbb elfelejtettem írni, hogy én is sokat pisilek.... :) Remélem mindenki pozitívat tesztel hamarosan!
A.
De jó!
Mindenkinek milyen jó tünetei vannak! :-)
Nekem meg semmi...mármint tünet...jól érzem magam..szóval most már tényleg nem tudom...
Nekem reggel óta hànyingerem van. Sokat pisilek és feszűl néha fàj a hasam alja. A melleim bazira bedurrantak. Kremes folyasom van. A husra ra se tudok nezni. Nekem ilyen tünrteim vannak. Olyan jó lenne , ha mindenki pozit tesztelne! :)
Mivel a pàrom külföldön van így holnap személyesen mondom meg neki! Ez szàmomra nagyon fontos és nem telefonban szeretném közölni , hogy apuka lesz :))
V.
Megértem V!
Én is inkább személyesen mondanám el neki!
Én meg úgy szeretném ha sikerülne és valentin napkor mondhatnám el neki :-)
Sziasztok!
Na csajok, én elkezdtem barnázni, úgyhogy tuti megjön, vagy ma vagy holnap. :-(
Akinek sikerült annak gratulálok, akinek nem, azzal remélem talizunk a jövő hónapban :-)
Sziasztok!
2 napja rosszul alszom, mármint,inkább korán ébredek...
Ma is 5 órakor kipattant a szemem, eszembe is jutott a hőmérő de mivel nagyon korán volt nem mértem. Gondoltam visszaalszom...ami nemigen sikerült, fél óránként felriadtam.
És így 7-kor feladtam, és a szokásos fél 8 helyett megmértem a hőmet.
36.7 lett ami csökkenést mutat az előbbiekhez képest.
Szerintetek vehetem ezt jó mérésnek vagy hagyjam ki a mai napot?
Akkor kellett volna amikor megébredtem?
Mondjuk szerintem nekem megjön...:(
Pont a szülinapomra. :(
Ildikó
V. még szebb mint tegnap. : )
A. mintha én is látnám! Megy a drukk, hogy olyan szépen erősödjön mint V-nek.
R. megy a drukk! Mire tervezed a tesztet?
Ildikó én megmértem volna 5-kor meg később is. Nem kell egyenesnek lenni a végének, 1-1 tized ingadozás belefér. Holnap okosabb leszel, remélem feljebb lesz a hőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!