Várja valaki november 4-5-6 körül (pontosabban nem várja)? Izguljunk együtt!
Figyelt kérdés
Nekem ez az első hőmérőzős hónapom, és a 8. próbálkozós hónapunk. Második babát szeretnénk.2013. okt. 31. 10:05
151/310 anonim válasza:
Kedves Találgató ! :) Mi is a kérdésed ? :)
152/310 anonim válasza:
Már nem akarok bunkó lenni de biztos ezen a topikon akarsz keresgetni neveket ? :) Elég zavaros hozzászólásod volt már bocsi :)
153/310 anonim válasza:
Csak neveket keresünk... :) Bocsi, nem vagyok a szavak embere.
154/310 A kérdező kommentje:
Sziasztok Lányok!
hogy vagytok? Meséljetek! Rolandi jobban vagy már? V? E? Többiek?
2013. nov. 24. 09:38
155/310 anonim válasza:
hát lányok én nagyon bizakodok a hőm fent van igaz ma reggel 37 volt nem 37,1 de szerintem ez még jó. A petefészek szurkálás elmúlt ..próbálom magam türelemre inteni :) Kedves Kérdező így ismeretlenül is sokat gondolok Rátok és remélem minden ok Veletek ! :) Vigyázz magadra és pihenj sokat ám :)
156/310 anonim válasza:
Kedves E !...a Találgatós hölgy érdeklődik irántad , hogy ki vagy Te ? :) Na még ilyennel sem találkoztam itt ....hmmm. Esetleg átadnám nektek a további kommunikáció lehetőségét ....
157/310 anonim válasza:
Kedves talalgato! Nem veletlenul csak kezdobetuket adtunk meg , nem szeretnenk elarulni a nevunket :) ez itt nem az a beszelgetes még .. :) Rolandi , bizakodjunk, ezek jo jelek :) nalam az a helyzet, hogy rendesen megvan a menstruaciom mara ujra, nem csak pecseteles ... Ilyen sem tortent meg velem. Elegge faj a hasam is . "V" Kerdezo ( Ani ) ti kisfiut vagy kislanyt vartok? Persze tudom, hogy meg nem tudni es azt is, hogy a lenyeg, hogy egeszseges legyen de azert gondolom csak megfordult mar a fejetekben valami :)
158/310 anonim válasza:
Képzeld el, hogy privátban írt nekem, hogy én mondjam meg kit takar az E név.....hát ez tényleg fura, mármint a mensi....lehet fel kéne hétfőn hívni a nőgyógyászt ....de természetesen ez csak tanács....
159/310 anonim válasza:
Ez erdekes ! Lehet, hogy a kerdezonek van E betuvel kezdodo ismerose es nyomozgat :) hat tolunk nem tud meg tobbet mint ami ide le van irva.. Szoval, a menstruacioval kapcsolatban olvastam, hogy ez a hormonzavar gyakran elofordul fogamzasgatlo abbahagyasa utan, higy egy het kihagyas utan ismet megjon. Ugyebar en is szedtem ezelott mint "E" de jovohetre kerek idopontot a nogyogyasznal. Aquamaya es Nadrien ti is eltuntetek, veletek mi a helyzet?
160/310 anonim válasza:
szerintem "E" nek az ismerőse....és nyomozgat ....na mindegy is....hát a fogamzásgátló bizony sok sok bajt okoz....hiszen ösztrogén bomba....:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!