Várja valaki november 4-5-6 körül (pontosabban nem várja)? Izguljunk együtt!
Hát lányok hogy őszinte legyek halvány fogalmam sincs, hogy ki az a Tamara vagy az aki annyira lepontozott titeket és rólam érdeklődött... egyetlen egy barátnőm tudja, hogy itt fent vagyok, de ő azt se tudja hogy a nem tudom hány ezer kérdésből egyáltalán melyikre írkálok, ugyhogy szerintem ez csak szórakozik veletek, mert nagyon sok ideje van ilyennel foglakozni...:S na mindegy, nem tudok mást fűzni erre, csak most én érzem hülyén magam emiatt..:(
"V" képzeld én is 23 leszek, tökre megörültem mikor olvastam, hogy Te is..:))
Ani olyan jó olvasgatni, hogy hogyan alakultok,jó lenne ha még sokáig itt lennénk és megoszthatnánk egymással a fejleményeket..:)
Egyébként próbálok másra koncentrálni, nem mindig a baba témán lenni, de nem éppen a klegegyszerűbb dolog, néha megy, néha nem :) Majd meglátjuk mit hoz ez a hónap, meg mint írtam is nagyon kiváncsi vagyok, hogy meghozza e a méhpempő az eredményt..:) bízom a hatásában:)
"E"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!