Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Várja valaki november 4-5-6...

Várja valaki november 4-5-6 körül (pontosabban nem várja)? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés
Nekem ez az első hőmérőzős hónapom, és a 8. próbálkozós hónapunk. Második babát szeretnénk.
2013. okt. 31. 10:05
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/310 anonim ***** válasza:
100%

Hát lányok hogy őszinte legyek halvány fogalmam sincs, hogy ki az a Tamara vagy az aki annyira lepontozott titeket és rólam érdeklődött... egyetlen egy barátnőm tudja, hogy itt fent vagyok, de ő azt se tudja hogy a nem tudom hány ezer kérdésből egyáltalán melyikre írkálok, ugyhogy szerintem ez csak szórakozik veletek, mert nagyon sok ideje van ilyennel foglakozni...:S na mindegy, nem tudok mást fűzni erre, csak most én érzem hülyén magam emiatt..:(

"V" képzeld én is 23 leszek, tökre megörültem mikor olvastam, hogy Te is..:))

Ani olyan jó olvasgatni, hogy hogyan alakultok,jó lenne ha még sokáig itt lennénk és megoszthatnánk egymással a fejleményeket..:)

Egyébként próbálok másra koncentrálni, nem mindig a baba témán lenni, de nem éppen a klegegyszerűbb dolog, néha megy, néha nem :) Majd meglátjuk mit hoz ez a hónap, meg mint írtam is nagyon kiváncsi vagyok, hogy meghozza e a méhpempő az eredményt..:) bízom a hatásában:)

"E"

2013. dec. 2. 08:41
 182/310 anonim ***** válasza:
74%
én jövőre 42 éves leszek.....:D
2013. dec. 2. 15:58
 183/310 A kérdező kommentje:
akkor nagyon vegyesek vagyunk, én 29 vagyok :)
2013. dec. 2. 16:34
 184/310 anonim ***** válasza:
74%
Engem nem zavar, hogy idosebbek vagytok, de ahogy igy latom minket ne azonositsatok "E"-vel a sajat korosztalyunkkal , en pl egyaltalan nem tudok veluk azonosulni ( ugy ertem a mai huszon egy-ket evesekkel) :)
2013. dec. 2. 16:58
 185/310 anonim ***** válasza:
74%
én mint rangidős azt mondom :) bár a mai huszonéves lányok, mint látható van kivétel....:) teljesen mások, mint az én időmben....de amíg nem írtuk le, szerintem senkinek nem tűnt fel, hogy ki hány éves a hozzászólásokból....igaz ? :)
2013. dec. 2. 19:07
 186/310 anonim ***** válasza:
74%
Ez igy van, en csak abbol gondoltam, hogy tolem idosebbek vagytok, hogy joval tapasztaltabbak vagytok mint en, es sokkal jobban informaltak :) nem veletlen.. Ani neked mennyi idos a kisfiad? Rolandi ha lehet olyat mondani, szivesen atadom neked a Decemberi osszes szerencsemet a baba programmal kapcsolatban es remeljuk a Jezuska meghozza neked is a ket csikot ujra :) "V"
2013. dec. 2. 19:28
 187/310 anonim ***** válasza:
100%
hát "V" ezzel én is így vagyok! A környezetembe lévő fiataloknál jóval komolyabbnak érzem magam, de ez régebben is így volt! "E"
2013. dec. 2. 19:42
 188/310 anonim ***** válasza:
79%
Drága "V" könnyeket csaltál a szemembe....köszönöm ! :)
2013. dec. 2. 20:20
 189/310 anonim ***** válasza:
60%
Sziasztok! Miújság veletek? :) "E"
2013. dec. 9. 08:55
 190/310 anonim ***** válasza:
60%
Sziasztok! Nalam minden valtozatlan, mostanaban annyi dolgom volt, hogy a homerozest is elfelejtettem csinalgatni ... Viszont "E" a babaszoba.hu-n talaltam par erdekes dolgot a fogamzasgatlo hatasairol ami elegge megmagyarazza a mestruacios zavaraimat, ha megtalalom bemasolom neked, mert erdekes. Ani hogy vagytok? Rolandi mi a helyzet? "V"
2013. dec. 9. 18:24
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!