Várja valaki november 4-5-6 körül (pontosabban nem várja)? Izguljunk együtt!
Figyelt kérdés
Nekem ez az első hőmérőzős hónapom, és a 8. próbálkozós hónapunk. Második babát szeretnénk.2013. okt. 31. 10:05
171/310 anonim válasza:
Kedves Kérdező ! Úgy döntöttem, ha már ide vezérelt a sors maradok...Remélem a többiek is,bár elég sokan eltűntek. Meg hát szeretném is tudni hogyan alakul a babavárás Neked és talán V-vel együtt mi támogatjuk egymást ! :)
172/310 anonim válasza:
Kedves Rolandi! En meg mindig itt vagyok! Ne menj el :) kitartas!!! Legy erös! Biztos idovel amikor nem szamitasz ra ott lesz majd a pici baba! Nagyon sokan probalkoznak evekig ( tudom ez nem vigasz) de az utolso amit nem szabad feladni!! Ne szomorkodj ne aggodalmaskodj, amikor jonnie kell jonni fog a pici :)) tudom, hogy nagyon vagysz mar ra es en hiszem, hogy jonni is fog, ugyhogy most remenykedjunk a jezuskaban :)) az orvos mit mond? Derult mar ki valami a multkori vizsgalat ota? "V"
173/310 A kérdező kommentje:
Úgy örülök, ha maradtok! Nem véletlen, hogy a sors idevezérelt Titeket, az biztos :) Lehet máshol fogjuk folytatni egyszer a beszélgetést, ahol nem tudnak lepontozni :)
Mi jól vagyunk, voltunk a körzeti nőgyógyásznál szerdán, 11 mm-es volt, 7hét+3. Holnap töltöm a 8. hetet. Sokat aludnék és mostmár van émelygés is, főleg éhgyomorra és reggel.
2013. dec. 1. 10:25
174/310 A kérdező kommentje:
Nagyon drukkolok Nektek! Annyi, de annyi tesztet megcsináltam én is életemben... Mind egy csíkos volt, pedig nem egyről és nem kettőről hittem azt, hogy ott van halványan egy második csík, persze sose volt :(
2013. dec. 1. 10:26
175/310 anonim válasza:
olyan jól esnek a szavaitok ! Köszönöm !!! Ma anyuékhoz mentünk volna ebédre, itt vannak a hugomék is Pestről....hát olyan szarul lettem, hogy nem mentünk el. Kis darabos,nyálkás vérzés+orrvérzés, szédülés, de úgy hogy az ágyból félve kelek fel pisilni....tegnap még takarítottam bánatomban, na meg készülődtem ...hiszen ma van Advent első vasárnapja. Ma meg hulla vagyok, rendeltünk egy pizzát, anyuék meg majd hoznak az ebédből.... Úgy örülök Ani, hogy jól vagytok!!! :) Drága V! Bármi lesz is, fura de jó érzés, hogy Itt Vagy Anival együtt....:) és hajrá !!!!ugye ? :)
176/310 anonim válasza:
Sziasztok! Azert engem se felejtsetek el, mert en is itt vagyok veletek!:)
"E"
177/310 anonim válasza:
Szia "E" igen, igen bár mostanában nagyon csendben voltál....egyébként nem nagyon feszegetném a témát és persze ne válaszolj ha nem tartozik ránk...de ki a fene volt az a Tamara...felőled érdeklődött nálam privátban...majd miután kiírtam neked...hogy a névválogatós hölgy érdeklődik....írt nekem, hogy na most én mindent elrontottam és azóta engem és "V" is lepontozott ( nem mintha érdekes lenne a pontozás számomra ) csak nagyon fura volt az egész....ha nem akarsz róla írni....megértem azt is és innentől lezártam a témát....
178/310 anonim válasza:
"V"-t is lepontozta ....így helyes a mondat
179/310 anonim válasza:
Igen lepontozott mind a kettőnket :) bár nemtudom, hogy Rolandit, hogy tudta 100-ról ennyire lepontozni de hát egészségére :D Nem tudhatjuk lehet, hogy nem is Tamara volt, az is csak egy kitalált név lehetett, hogy mondjon valamit. De az még jobb 'E' ha te is itt vagy velünk, mesélj mi a helyzet veled baba téren? Ani nagyon örülök neki, már 7 hetesek vagytok :) és nem rég még csak vártuk, az eredményt, hogy elszaladt az idő. A kisfiad tudja már, hogy tesó érkezik? vagy majd a 3. hónap után mondjátok el?
180/310 anonim válasza:
Bocsánat közben nyomtam egy küldést, hogy közben újra olvassam miket írtatok, Rolandi kitartás legalább mi így egymásra találtunk akkor 4-en és itt támogatjuk egymást :) Nekem is jó érzés, hogy van aki meghallgat. Bár tulajdonképpen azért is jöttem fel erre az oldalra :) mert tulajdonképpen én még nagyon fiatal vagyok, azok alapján amit eddig tudok rólatok bizonyára idősebbek vagytok tőlem, és sajnos a környezetemben nincsen senki aki babát szeretne, vagy már vállalt volna. Így nagyon jó, hogy van kivel beszélni és, hogy ennyi tanácsot adtok. ( 23 leszek egyébként nemsokára). "V"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!