Várja valaki november 4-5-6 körül (pontosabban nem várja)? Izguljunk együtt!
Figyelt kérdés
Nekem ez az első hőmérőzős hónapom, és a 8. próbálkozós hónapunk. Második babát szeretnénk.2013. okt. 31. 10:05
203/310 anonim válasza:
Hát "V" jól teszed tényleg hogy keresel dokit.. egyszerűen hihetetlen, hogy egy rendszertelen ciklusra fogamzásgátlót írnak fel egy fiatal lánynak.. ez hihetetlen.. remélem minél hamarabb rendbe jössz.. Igazából fogalmam sincs, hogy mikorra nem várom a múlthónapi 13 nap késés után..:S elvileg ha a gyógyszer alatti rendszeres 29 napos ciklusomat nézem, akkor most hétvégére nem várom...egyébként meg nem tudom...:S Összegezve ezt a fogamzásgátlós dolgot, én biztos nem mérgezem magam soha többbet.. Te "V" mikorra nem várod?
"E"
204/310 anonim válasza:
205/310 anonim válasza:
ez gyönyörű, megható és csodálatos ....
206/310 anonim válasza:
hát ez tényleg csodálatos...:) bár Nekünk is elkezdődne már ez a folyamat..:) "E"
207/310 anonim válasza:
Lányok! Majd reagáljatok már a hődiagramra valamit....ma reggel sajna nem tudtam mérni, mert éjszaka alig aludtam összeszedtem egy jó kis vírust ami a gyomromra ment.....Rolandi voltam
208/310 anonim válasza:
Hát Rolandi én reagálnék, de sajna nem értek hozzá..:S "E"
209/310 anonim válasza:
Sziasztok lanyok! Csak most sikerult irnom! Rolandi tenyleg picit kusza a hoingadozas viszont szerintem ahogy nezem jokor voltatok eggyutt a paroddal az ovu teszteken eleg eros volt a csik, szerintem ,remelem most sikerulni fog :)viszont en ugy olvastam, hogy ovulacio elott hirtelen leesik a ho aztan magas lesz. Vagy ez nem mindenkinel van igy? Ha jol erzekeltem a jeleket nekem is most volt a napokban. Tedd fel meg a gorbet kesobb is kivancsi vagyok, hogy valtozik a hod! "E" en sem tudom mikorra varom pontosan az utobbi idobe sosem akkor jott meg. Csodalatos a video , azt lattatok amikor egy koraszulott baba fejlodeset mutattak be az anyukaval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!