Várja valaki november 4-5-6 körül (pontosabban nem várja)? Izguljunk együtt!
Figyelt kérdés
Nekem ez az első hőmérőzős hónapom, és a 8. próbálkozós hónapunk. Második babát szeretnénk.2013. okt. 31. 10:05
241/310 anonim válasza:
áááá nemtom látjátok e...a gyakori most meghülyült nem tudtam belinkelni a görbém egy kérdés kiírásakor....:(
242/310 anonim válasza:
Sziasztok! Mi újság veletek? Hogy vagytok? Gondoltam, hogy megosztom Veletek az örömömet, hogy ma reggel erős ++ lett a tesztem...:) Ez volt a 4. próbálkozós hónapunk, amiből az utolsó 3 hónapban méhpempőt szedtem!! Csak ajánlani tudom, akinek még esetleg nem jött a bébi! "E" :)
243/310 anonim válasza:
Nagy Gratula E :) nálam egy ciszta okozott bosszúságot és a mensim 40. napja késik tegnap volt egy halvány pozi majd ma egy erős nega teszt :( Nagyon örülök neked...írj majd azért, hogy mi történik és fejlődik e szépen a babód <3
245/310 anonim válasza:
a méhpempőt honnan szerezted be ? Tavasszal érdeklődjek a méhészeknél inkább ?
246/310 anonim válasza:
Sajnos Nekem itt nem volt nagyon lehetőségem méhésztől beszerezni, így a netről rendeltem Dydexeset a www.mehpempobolt.hu -ról. 3 hónap folyamatos szedése után hozta meg nálam az eredményt..:) Mindenképp írok a továbbiakban is és én is várom a Ti fejleményeiteket!:)"E"
247/310 anonim válasza:
Sziasztok! Regota nem irtam mar, most tevedtem fel es lattam ezt az oromhirt "E" hogy varandos vagy!! Ez nagyon szuper!!! Gratulalok neked tiszta szivbol! Meselj miujsag! Rolandi nalad mi a helyzet? Hogy vagytok? Kerdezo mikorra varod a picit? En most egy hete erkeztem meg, kulfoldre a paromhoz, ugyhogy :) most ujra indult a baba program :) udv : "V"
248/310 anonim válasza:
Azt meg elfelejtettem mondani, hogy meg mindig nem allt be a ciklusom , miota elkezdtuk ezt a beszelgetest ( "E" te kerdezted meg regebben:) ) 39, 10 , 45, 30 naposak voltak, most a 31. Napon tartok es meg nem jott meg. De most ez egy uj probalkozos honap ugyhogy meglatjuk mi lesz :) "V"
249/310 anonim válasza:
Rolandi valamiert nem tudom megnyitni a gorbed :(
250/310 anonim válasza:
Sziasztok! Köszönöm szépen!:) Még nem voltam dokinál, majd jövő szerdán megyek (akkor leszek 7+6), addig még nagy az izgalom, de remélem minden rendben lesz..:) "V" szerintem nagyrészt a méhpempő is közrejátszott a ciklusom rendbetételéhez, mert 40 napos ciklus után 36 naposat, majd 34 napos ciklust hozott Nekem..:) Én nagyon tudom ajánlani!! Sok sikert és mielöbbi babásodást kívánok, akinek még nem jött a babó!! "E"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!