Várja valaki november 4-5-6 körül (pontosabban nem várja)? Izguljunk együtt!
Figyelt kérdés
Nekem ez az első hőmérőzős hónapom, és a 8. próbálkozós hónapunk. Második babát szeretnénk.2013. okt. 31. 10:05
261/310 anonim válasza:
Jaj, bocsi, tényleg Te nem Magyarországon vagy.. Igen, biztos hogy külföldi oldalakon is belehet szerezni, de inkább a tisztát rendeld, ne a kevert változatot szerintem! Én nem ízlelgettem, nyelv alá téve meg egyébként se érzed az ízét, mert ott nincsenek ízlelők, úgyhogy meg lehet szokni!:) "E"
262/310 anonim válasza:
sziasztok lányok ! A helyzet velem : a cisztám felszívódó félben már csak 21 mm -es összeesett falú bennékű képletet látott a dokinéni....a bal petefészekben a 11. napon 12 mm-es tüsző az endometrium 9 mm-es. A bal nem nagyon szokott működni, hát majd látjuk. Egyébként a medősségin voltam vagy inszem vagy lombik....én a lombikra hajazok, mivel nagyon sokaktól hallom, hogy az inszem sikertelen és tb támogatással a lombik 150.000 kb....úgyhogy nem szeretném inszemre ellőni a lovét mert az is van kb. 40.000 Ft. Még ezt a ciklus várom és akkor ha most is megjön lépek.
263/310 anonim válasza:
V megy a drukk :) E remélem jól vagytok és vigyázz magatokra puszi nektek Rolandi voltam :)
264/310 anonim válasza:
SRolandi köszönöm szépen, jól vagyunk! :-) Neked pedig nagyon sok sikert kívánok a babához! "E"
265/310 anonim válasza:
fuuu nem sokat tudok az inszemrol en is inkabb a lombikban biznek bar, ezt nem tudtam, hogy TB tamogatottan is ilyen arak vannak! Mit mondanak egyebkent a lombik mennyire biztos? Vagy nincs ilyen szazalekos valoszinuseg itt? Rolandi nagyon szurkolok neked! Elobb utobb jonni fog az a baba, nem szamit milyen uton :) viszont a mehpemporol olvastam, hogy egy par mar 4 eve probalkozott mire kiprobaltak a mehpempot ( mindket fel) es osszejott nekik a baba, persze lehetett mas oka is de erdemes lenne azt is kiprobalni. Udv "V" utoirat: azt elfelejtettem meg irni , hogy most jott meg nekem ..
266/310 anonim válasza:
Sziasztok! Tegnap voltam dokinál, 8 mm-es a kis picikém és teljesen jól van..:) Ma kell mennünk mégegyszer a kórházba is, mert nem túl jó minőségü a dokim gépe, így ott is megultrahangoz majd, ahova bejöhet a leendő apuka is..:) "E"
268/310 anonim válasza:
Rolandi voltam a képpel ....szerintetek ?
269/310 A kérdező kommentje:
"E" gratulálok!!!!!!!!!!!!!
Rolandi: látok ott valamit!!! Nincs jobb minőségű esetleg?
2014. márc. 25. 09:25
270/310 anonim válasza:
Rolandi, én is látok ott valamit, de tényleg jó lenne egy jobb minőségü kép..:) Drukkolok!!!:) "E"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!