Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Várja valaki november 4-5-6...

Várja valaki november 4-5-6 körül (pontosabban nem várja)? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés
Nekem ez az első hőmérőzős hónapom, és a 8. próbálkozós hónapunk. Második babát szeretnénk.
2013. okt. 31. 10:05
 251/310 A kérdező kommentje:

Nagyon gratulálok, kedves "E"! Én is hallottam, hogy a méhpempő jó dolog :) Nagyon boldog babavárást kívánok, és várjuk a további híreket!

Mi már 22 hetesek vagyunk, olyan gyorsan telik az idő...!

2014. márc. 11. 13:02
 252/310 anonim ***** válasza:
100%
Jaj kérdező, köszönöm szépen!:) Úristen, hisz most írtad hogy sikerült a baba és már 22 hetes vagy...:) Örülök, hogy jól vagytok!:) Igen, aránylag hamar telik azért az idő, de azt várom már, hogy túl legyek a 12. héten és ne legyen semmi gond.., meg persze várom a jövőheti első u.h-t..:) Őszintén szólva van bennem egy kis félelem, aggódás hogy nehogy valami gond legyen közbe..:S "E"
2014. márc. 11. 17:29
 253/310 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kerdezo ! Akkor mar tudod a baba nemet ? :) kisfiu lesz vagy kislany? :) nagy mar a pocakod? Kedves "E" be izgulj ( bar mondani konnyu) minden rendben lesz varjuk a fejlemenyeket :) Rolandii jelentkezz :) teged sem felejtettunk el :) "V"
2014. márc. 12. 06:03
 254/310 A kérdező kommentje:

Igen, tudjuk: kislány lesz :) Nagyon örülünk nemi, így lesz fiú is, lány is. Igen, rohan az idő! Mintha csak most lett volna az én tesztem is pozitív...

Kedves "E", ne aggódj, minden rendben lesz, ez az időszak szóljon a nyugalomról :)

2014. márc. 12. 10:54
 255/310 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo , nagyon orulok, hogy kislany :) szerintem ez a lejobb, mikor van egy kisfiu es egy kislany is :) kedves "E" azt szeretnem kerdezni, hogy te milyen mehpempot hasznaltal? Kapszulasat vagy termeszetes formajaban? "V"
2014. márc. 13. 05:10
 256/310 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! "V" én a Dydex méhpempőt szedtem, ami nem a kapszulás, hanem a 100 % természetes méhpempő! Szerintem a kapszulásba nincs annyi jótékony hatás.. "E"
2014. márc. 13. 09:43
 257/310 anonim ***** válasza:
100%
Igen, gondoltam. :) ezert voltam kivancsi, a 100 %-osrol nagyon jokat irtak.. Megprobalom en is beszerezni! :) a parod mit szolt a pozi teszthez? Hogy erzed magad? Van mar valami tuneted? :)
2014. márc. 13. 10:15
 258/310 anonim ***** válasza:
100%

Én a méhpempőt a [link] oldalról rendeltem, nagyon megbízhatóak, gyorsan szállítják (én másnap megszoktam kapni)!

Hát ugye ahogy már a legelejétől fogva elterveztem, hogy ha pozit tesztelek, akkor a már előre megvett kis masnis dobozkát odaadom neki, amiben egy pár plüssfejes zoknika és egy feliratos hűtőmágnes található azzal a felirattal, hogy " Volt egy kívánságom és te valóra váltottad.." :) Pont pár nap választotta el a névnapjától, így mondtam Neki, hogy nem-e odaadhatnám a névnapi ajándékát, mert hátha ki kell cserélni, mert nem lesz jó...:D Kibontotta, meglátta a zoknikat, rámnézett és annyit mondott, hogy "igeen..?"...:) Nagy ölelés, könnyes szemek...:) "E"

2014. márc. 14. 09:26
 259/310 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, a tünetek lemaradtak.. Igazából nem panaszkodhatok egyenlőre... Általában az enyhe hányinger, fáradékonyság ami "kínoz".. De még akármi is jöhet, hisz még csak 7+1 vagyok.. Mindegy csak a hányás kerüljön el..:) "E"
2014. márc. 14. 09:30
 260/310 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon cuki, es szep :) meg meg is konnyeztem :) nagyon otletes! Rendben , amint lesz valami valtozas irj, koszonom a linket de en kulfoldon vagyok , ( Vietnamban) igy kicsit nehezebb beszereznem, bar mar talaltam egy oldalt, angolul ahol arulnak :) meg mezzel vegyitve is... Azt olvastam nagyon rossz az ize :)
2014. márc. 14. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!