Várja valaki november 4-5-6 körül (pontosabban nem várja)? Izguljunk együtt!
Figyelt kérdés
Nekem ez az első hőmérőzős hónapom, és a 8. próbálkozós hónapunk. Második babát szeretnénk.2013. okt. 31. 10:05
221/310 anonim 

válasza:

háááát nékem ilyen bolond hőgörbém még nem volt....bár szedem az utrogestant, de tegnap kijött két pattim :( egy a jobb halántéknál majdnem a hajtőnél egy meg az orrom jobb oldali részénél az orrnyílásnál ...hááát ez nálam mindig mensit jelez...mérges pattik...sajnos...egyéb tünet nincs, méhszáj fent és zárt, mellem nem fáj....kb. ennyi
222/310 anonim 

válasza:

hát nekem megjött reggel, ugyh. ennyit erről a hónapról is..:( "E"
223/310 anonim 

válasza:

no comment "E" :( nekem semmi de az utro miatt valószínű ...tesztelni 24 ről 25-én virradóra fogok ha negatív akkor abbahagyom az utrot....ha pozitív akkor hajrá... :)
224/310 A kérdező kommentje:
V, E, rolandi és mindenki, aki jár ide: Áldott, békés karácsonyt kívánok Nektek!
2013. dec. 25. 09:18
225/310 anonim 

válasza:

Sziasztok lányok! Boldog karácsonyt kívánok nektek, kellemes ünnepeket, nálunk most egy ideig szünetel a babaprojekt majd írok nektek privátban, hogy miért. Sajnálom E :( Rolandi teszteltél már?
226/310 anonim 

válasza:

Áldott Békés Ünnepeket Drága Lányok ! :) Nem kellett mert megjött, de nem szeretnék elkeseredni nem akarom az ünnep varázsát elrontani ezzel....Kívánok Mindenkinek Kitartást és az Új Esztendőben nagyobb sikert baba ügyben. Anikám ! Remélem jól telnek Nektek is az ünnepek és jól érzed magad....sokat gondolok Rád !:)
227/310 anonim 

válasza:

"V" Remélem nem nagy a baj.....:(
228/310 anonim 

válasza:

Sziasztok Lányok! Én is így utólag kívánok Mindenkinek Kellemes Ünnepeket és egy Boldogabb, babaprojektekben szerencsés új évet!:)
( "V" mi történt? Remélem nincs baj.. Nekem is majd írd meg..:( ) "E"
229/310 anonim 

válasza:

SZiasztok lányok, írtam nektek üzit privátban, habár továbbra is itt leszek és drukkolok nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!