Várja valaki november 4-5-6 körül (pontosabban nem várja)? Izguljunk együtt!
Figyelt kérdés
Nekem ez az első hőmérőzős hónapom, és a 8. próbálkozós hónapunk. Második babát szeretnénk.2013. okt. 31. 10:05
301/310 anonim 

válasza:

Sziasztok ! Ani szívből gratulálok ! E remélem jól vagytok és jól bírod a nyarat ! :) V hamarosan a mi időnk is eljön ! <3 Puszi nektek ! :) Rolandi
302/310 anonim 

válasza:

Sziasztok! Kérdező, szívből gratulálok és jó egészséget kívánok Nektek!! :) Én jól bírom a meleget, remélem továbbra sem lesz gond..:) "V" és Rolandi Nektek pedig (bár tudom hogy könnyű mondani...) fel a fejjel és mielöbbi babásodást kívánok! :) "E"
303/310 anonim 

válasza:

Sziasztok! Hétfőn voltunk 4D-n és olyan aranyos és ügyes volt...:)) Itt egy kép róla: [link] :) Veletek miújság? Kérdező, jól vagytok? :) "E"
304/310 anonim 

válasza:

Szia "E', jajjj nagyon edes a pici !! De cuki, gondolom mar alig varjatok, mar milyen nagy, mennyi van meg hatra, hogy birod ezt az idot? udv: V :)
306/310 anonim 

válasza:

Sziasztok! Köszi, "V"! :) Igen, már nagyon várjuk a picit, de az idő egy kicsivel lassabban is telhetne, mert nekem irtó gyorsan megy.. mondjuk, ha majd nem dolgozom annyit akkor biztos lelassul..:) Még 2,5 hónap van vissza, október 30-ra vagyok kiírva! Az időt jól bírom szerencsére...:) "E"
307/310 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hogy vagytok? "E", megszületett a picurka? :) V, rolandi, mi újság Veletek?
2014. nov. 27. 16:05
308/310 anonim 

válasza:

szia ! sajna semmi, pont ma jött meg :( Veled mizu ?
309/310 anonim 

válasza:

hát mégsem jött meg ma pozit teszteltem :) Rolandi :)
310/310 A kérdező kommentje:
Gratulálok rolandi! :))))))))
2014. dec. 8. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!